Mijngrensjuweel
Image default
Vakantie

Op vakantie in de omgeving van Noordwijk

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Noordwijk? Dan kunt u comfortabele vakantiehuizen en luxe studio’s in de nabije omgeving van Noordwijk vinden. Sollasi heeft mooie vakantieparken in Noordwijk en Noordwijkerhout wat vlakbij. Het park in Noordwijkerhout is rustig, groen en ligt vlakbij de duinen, bossen en het strand. Er zijn diverse prettige huisjes en studio’s te huur voor 2, 4 of 6 personen. De grasvelden op het park kunt u gebruiken om heerlijk te zonnebaden of met kinderen te spelen.

Mogelijkheden in de omgeving van de vakantiewoning

U kunt vanaf van vakantiewoning zo naar het Oosterduinse meer lopen, wat een ideale plek is om de hond uit te laten. Bij het Oosterduinse meer bevindt zich ook de eetgelegenheid Como & Co, waar u kunt lunchen of dineren. Op deze plek is het ook mogelijk om een kajak of roeiboot te huren en het hele Oosterduinse Meer over te varen. Het brede strand van Langevelderslag is vanaf de vakantiebungalow te voet, met de fiets of auto makkelijk te bereiken. Voor de auto is er voldoende parkeermogelijkheden. Op het strand van Langevelderslag bevinden zich een aantal leuke eetgelegenheden waar u een ijsje kunt halen, kunt lunchen, snacken of dineren. Naast het restaurant kunnen kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Fietsen of paardrijden

Wilt de omgeving met de fiets gaan verkennen? Dan kunt u bij de receptie een fiets huren. Vanaf het park kunt u een aantal mooie fietstochten maken. Ook is het mogelijk om uw eigen fiets mee te nemen. Uw fiets kunt in de buitenberging van de vakantiebungalow stallen. Naast fietstochten kunt u ook mooie wandelingen in de naaste omgeving maken. Wilt u uw hond meenemen? Deze zijn toegelaten in de 4- en 6 persoons bungalows. Nabij ons vakantiepark in Noordwijkerhout hebben we ook een paardenhotel met eigen manege. In de manage kunt u paardrijles volgen. Ook worden er strandritten, wedstrijden en vakantieactiviteiten georganiseerd. Het natuurgebied Hollands Duin ligt vlakbij de manege. Zo is het mogelijk om mooie wandelingen met het paard door de bossen, duinen en over het strand te maken. Het paard kan daarbij overnachten in het paardenhotel.

https://www.sollasi.nl/

Gerelateerde artikelen

Een heerlijke campingstoel biedt ultiem comfort

Single groepsreizen: dit wil je van tevoren weten!

Maak een onvergetelijke rondreis door Italiƫ of Spanje