Mijngrensjuweel
Image default
Dienstverlening

Wat zijn zoal de activiteiten van een slotenmaker?

Wanneer jij ‘slotenmaker’ hoort, dan zegt naam eigenlijk al wat een slotenmaker zoal doet. Heb jij jezelf buitengesloten van jouw woning, omdat je jouw sleutels kwijt bent? Dan kan een slotenmaker jouw kapotte slot eventueel repareren en anders vervangen. Toch houdt een slotenmaker zich bezig met meer werkzaamheden dan je in eerste instantie zou denken. In deze blog vertellen wij aan jou wat een slotenmaker in Landgraaf nog meer doet.

Het SKG-keurmerk toepassen

Bij een SKG-keurmerk slot kun je kiezen voor sloten van één tot maximaal drie sterren. Des te meer sterren sloten met het SKG-keurmerk hebben, des te meer zij een vertragende functie hebben tijdens een inbraak. Een SKG-keurmerk is er om ervoor te zorgen dat de politie op tijd wordt ingeschakeld en er geen, of zo min mogelijk, spullen worden meegenomen. Het is goed om te weten dat het uitsluiten van een inbraak in een huis zeer moeilijk is. Hoe meer tijd een inbreker nodig heeft om sloten open te breken, des te groter de kans is dat de inbraak door jouzelf of je buren wordt opgemerkt.

Allerlei werkzaamheden van een slotenmaker

Je wilt niet dat er bij jou wordt ingebroken. Een slotenmaker is gespecialiseerd in verschillende zaken op het gebied van hang- en sluitwerk. Dat is natuurlijk logisch. Een slotenmaker in Landgraaf kan jou hierbij helpen. Een slotenmaker kan je helpen bij het zowel maken of vervangen van een kapot slot, als hulp bieden bij het beschermen tegen inbraak en dus diefstal bij jouw woning.

Een anti inbraakstrip voor jouw woning

Wij gaan jou uitleggen hoe een anti inbraakstrip werkt. Een anti inbraakstrip is een ideaal voorbeeld van een goede manier om extra beveiliging te hebben op de deuren en ramen van jouw woning. Een slotenmaker in Landgraaf kan dit soort strip voor jou aanbrengen. Het bestaat uit twee op de deur/het raam en kozijnen geplaatste metalen, die in elkaar worden gezet. Wanneer je strippen van een anti inbraakstrip in elkaar haakt, zorg je ervoor dat een inbreker niet met een breekijzer of schroevendraaier kan inbreken. De anti inbraakstrip zorgt ervoor dat gereedschap niet tussen de deur of ramen kan worden gestoken. Een anti inbraakstrip maakt het flipperen, ofwel het wegduwen van de dagschoot met behulp van een pas, ook onmogelijk.

Hoe vind je een goede slotenmaker?

Op Google kun je veel goede slotenmakers in Landgraaf vinden. Ook zijn ze meestal al binnen een halfuur bij jou op locatie. Wil jij meteen in contact komen met een slotenmaker in Landgraaf? Ga dan snel achter jouw smartphone of computer, typ Slotenmaker Landgraaf in en bel direct het spoednummer of laat je gegevens bij hun achter. Er zijn veel slotenmakers die beschikken over een 24 uur service. Ze zijn meestal zelfs open op de zaterdag en zondag. Slotenmakers vind je tegenwoordig overal, dus ook in Landgraaf.

Slotenmakers in Landgraaf

In Landgraaf wonen er in 2019 zelfs meer dan 37.500 inwoners. Je zou het misschien niet meteen denken, maar het is al een stad. Landgraaf ligt in het zuiden van Limburg. Met van 2013 tot 2020 al bijna 800 inbraken of poging tot inbraken. Zorg er dus voor dat je jouw woning goed beveiligt tegen inbrekers. En mocht je jouw sleutel kwijt zijn, zorg er dan voor dat je een goede slotenmaker in Landgraaf binnen bereik hebt.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-landgraaf/