Mijngrensjuweel
Image default
Dienstverlening

Ontmoet leuke vrijgezellen tijdens speeddaten met Search4Love

Lijkt het je wel wat om eens een avondje te gaan speeddaten in Utrecht? Woon je in het centrum of juist net buiten Utrecht? Of lijkt het je gewoon leuk om eens in een andere plaats dan jouw woonplaats mensen te ontmoeten? Boek een speeddate avond bij Search4Love en je zal zeker een ontzettend leuke avond hebben!

De speeddate avonden van Search4Love zijn altijd gezellig, goed georganiseerd en voor alle leeftijdscategorieën toegankelijk. Ook worden er regelmatig lesbische speeddate avonden georganiseerd. Echt iedereen kan dus via Search4Love zijn of haar ideale partner vinden.

Wanneer je aankomt bij je speeddate avond wordt je door de host of hostess bij de ingang welkom geheten. Je krijgt een gratis drankje aangeboden en ontvangt jouw speeddate kaart. Jouw plek wordt aangewezen, even wachten tot iedereen er is en dan daten maar. Tijdens het daten wordt iedereen door de host of hostess voorzien van heerlijke gratis hapjes. Stel tijdens de 4 minuten durende dates leuke vragen. Met leuke en goede vragen leer je iemand best snel goed kennen. Geef na het gesprekje op je speeddate kaart aan of er wel of geen klik was. Jouw date doet hetzelfde. Hebben jullie allebei een positief antwoord over elkaar? Leuk, dan zijn jullie een match! Aan het einde van de avond ontvang jij al jouw matches in goed vertrouwen van de host of hostess. Het is nu helemaal aan jou of je nog eens wilt afspreken met jouw match of matches.

Boek een speeddate ticket via de website

Wil je liever speeddaten in Arnhem? Ook dat kan bij Search4Love. In meerdere plaatsen in het land worden de leukste speeddate avonden georganiseerd. Kijk zeker even op de website van Search4Love, daar staan alle locaties voor speeddate avonden op.

Een speeddate avond regel je ook via de website. Bekijk de agenda, kies je leeftijdscategorie, de plaats en de datum. Vervolgens kan je jouw ticket boeken door op ‘boek man’ of ‘boek vrouw’ te klikken. Hierna wordt je automatisch doorgeleid om te kunnen betalen. Je hebt nu je ticket in the pocket, veel plezier met daten!

 

https://www.search4love.nl/