Mijngrensjuweel
Image default
Recreation / Pets

Gemakkelijk en snel van je hangende mondhoeken afkomen

Er is een hoop mogelijk op het gebied van gezichts verandering. Je kunt vandaag de dag zonder enkele moeite naar een cosmetische kliniek om daar het een en ander aan je gezicht te veranderen. Zo kun je heel gemakkelijk je hangende mondhoeken weg werken en ervoor zorgen dat je er weer jong en fris uit ziet. Door de jaren heen ontkom je er bijna niet aan, want door de zwaartekracht zakt alles op een gegeven moment naar beneden. Vaak krijg je dan van mensen te horen dat je streng of bozig kijkt. Vaak heb je zelf ook het gevoel dat je er ouder uit ziet.

Vaak kun je met een fronsrimpel verminderen ook een hele verbetering in het gezicht zien. Een fronsrimpel is iets wat je gemakkelijk door de tijd heen krijgt, want door het fronsen krijg je de fronsrimpel heel eenvoudig. Aangezien iedereen fronst en lacht gaat de fronsrimpel er eenvoudig in zitten. Een rimpel is echter gewoon een litteken in het hoofd en als er eenmaal een litteken zit dan is het niet heel eenvoudig om het weg te krijgen. Er zijn echter wel middelen die ingezet kunnen worden om rimpels te verminderen en een beetje weg te werken.

De meest voorkomende manier om er vanaf te komen is met behulp van botox. Botox zorgt ervoor dat de spieren in je hoofd verdoofd worden. Als de spieren in je hoofd verdoofd zijn dan heb je ook geen mogelijkheid meer om te fronsen. Als dit wordt voorkomen dan kun je het litteken in je hoofd ook niet dieper maken en zorgt het er dus op de lange termijn voor dat de rimpels verminderen en in sommige gevallen zou het weg kunnen gaan. Het is allemaal afhankelijk van hoe diep het litteken is. Dus vaak is het niet meer mogelijk om het volledig weg te krijgen.

http://www.faceland.nl