Mijngrensjuweel
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontdek flora en fauna en ga in de Biesbosch wandelen

In de Biesbosch geniet u tijdens het wandelen van stilte en prachtige flora en fauna. De schitterende Biesbosch is enorm populair, omdat het één van de mooiste gebieden van Nederland is om te wandelen. Het is een van de grootste nationale parken van ons land. Er leven talloze bevers, zeldzame watervogels en andere dieren. Het is ook mogelijk om de Biesbosch te verkennen met de boot, maar door te wandelen riskeert u niet dat u dieren wegjaagt met een motor. Gaat u wandelen door de Biesbosch? Neem dan een paar stevige laarzen mee omdat u soms wegzakt in de zompige grond. Dit wordt gecompenseerd door het adembenemende stuk natuur dat u mag bewonderen. Nadat u genoten heeft van de stilte, de rust en de prachtige omgeving is het tijd om te genieten van een heerlijke maaltijd of een stuk gebak met koffie of thee. Dit doet u na het wandelen bij Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch.

Geniet van heerlijk eten in een adembenemende omgeving

Na uw wandeling, fietstocht, kanotocht, of boottocht is het tijd om tot rust te komen op het terras van Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch. Kijk uit over de rivier en de aangrenzende grienden terwijl u geniet van een stuk gebak en een drankje. Of misschien geniet u wel van een heerlijke pannenkoek, hamburger of een broodje. U kunt bij dit restaurant terecht voor lunch of diner met diverse vis-, vlees– en vegetarische gerechten. Naast het restaurant is een speeltuin voor de kinderen met diverse toestellen en een springkussen. Een dagje wandelen in de Biesbosch is dus geschikt voor heel het gezin! Ook voor groepen verzorgt dit restaurant verschillende arrangementen. Denk hierbij aan lunch– en diner buffetten, barbecues etc. Gaat u genieten van dit prachtige gebied en een heerlijke versnapering?

Kom langs bij dit rustgevende gebied

Bij Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch verwelkomen ze u graag nadat u heeft genoten van een ontspannende wandeling in de rustgevende natuur. Wilt u meer informatie over wandelroutes, de flora en fauna in het gebied of de openingstijden van het bedrijf. Neem dan contact op met de experts of bekijk meer informatie op de website. Zij helpen u graag om het maximale uit uw dag naar de Biesbosch te halen.

https://biesboscharrangementen.nl/