Mijngrensjuweel
Image default
Aanbiedingen

Planten bestellen

Waarom het handig is om planten te bestellen

Weet je nog de tijd toen het alleen mogelijk was om planten te kopen bij het tuincentra? Nee wij ook niet, maar die tijd was er wel. Dat was dan soms ook een hele dag taak, vooral als je geen auto had. Dan zat je op de fiets met een grote kamerplant. Het kon daarnaast ook nog eens zijn dat de plant die je graag wou niet meer op voorraad was, en dan kon je weer met de auto weg rijden of op de fiets stappen. Sinds een paar jaar geleden is dit allemaal een stuk makkelijker geworden. Het is namelijk mogelijk om online platen bestellen. Je kan online precies uitzoeken welke plant het beste in jouw huis of kantoor past. Aan de hand van filters kan je bijvoorbeeld alleen planten aan tikken die in de schaduw kunnen, en hier kan je dan een keuze uit maken. Daarnaast staat er een grote beschrijving online hoe jij de plant moet verzorgen. Als je geen auto bezit kan dit een ideale oplossing zijn, je hoeft hierdoor niet met een grote kamerplant op de fiets.

 

De juiste bloempot maakt een kamerplant mooier

Een kamerplant wordt vaak afgeleverd in een plastic bloempot, maar hier hoef je de plant niet in te houden. Het mooiste is om het in een mooie bloempot te zetten die bij de plant en jouw interieur past. Een aandachtspunt is een gat in de bodem van de bloempot. Als je de plant zonder binnen pot in de bloempot zet kan het water niet weglopen waardoor de wortels kunnen rotten. En dat wil je natuurlijk niet. Als je een plant online besteld bij Fleurdirect kan je er voor kiezen dat hun de juiste pot en plant klaarmaken voor jou, op deze manier heb je geen gedoe met potgrond thuis.

 

Online planten bestellen

Online je planten bestellen heeft dus veel voordelen. Fleurdirect neemt veel werk uit je handen en leveren de plant ook nog eens thuis af, ideaal als je geen auto tot je beschikking hebt. Is de plant toch niet helemaal wat je had verwacht? Geen probleem! Bij Fleurdirect doen ze niet moeilijk over retourneren.

 

 

https://www.fleurdirect.nl/