Mijngrensjuweel
Image default
Hobby en vrije tijd

Jachtverhuur van hoge kwaliteit jachten om het water op te gaan

Wilt u een aantal dagen genieten van een heerlijke vakantie op het water? Bij het jachtverhuur van Delos Yachtcharter vindt u diverse jachten die stuk voor stuk geschikt zijn om er een aantal dagen mee op het water te vertoeven. De schepen van deze specialist zijn van alle gemakken voorzien, u hoeft dus niets zelf te regelen behalve bed- en linnengoed. U hoeft zelfs geen vaarbewijs te hebben. De experts van Delos Yachtcharter geven u voor vertrek uitgebreide uitleg en waar nodig ook extra vaarlessen. Vervolgens kunt u met een gerust hart vertrekken en geniet u van een heerlijke vakantie op de Nederlandse wateren met een van de boten van dit jachtverhuur.

Deze specialist heeft altijd een jacht die past bij uw behoeften

U huurt een jacht bij deze specialist door allereerst een jacht te selecteren dat past bij uw wensen. Ze verhuren onder andere de volgende vier verschillende jachten:

  • Mantelmeeuw;
  • Rietgans;
  • Ijsvogel;
  • Marmeralk.

Deze jachten zijn stuk voor stuk voorzien van alle gemakken, maar verschillen qua grootte en de voorzieningen op de boot. De Mantelmeeuw en Rietgans zijn ideale familiejachten. Uw hele gezin kan hier comfortabel een aantal dagen op doorbrengen. Gaat u met een groter gezelschap op reis? Dan is de Ijsvogel van dit jachtverhuur een geschikte keus voor u. Dit ruime jacht huisvest namelijk maximaal tien personen. Deze specialist verhuurt ook een jacht voor een kleinere groep levensgenieters. De Marmeralk is namelijk voorzien van alle luxe die een mens zich kan wensen. Delos Yachtcharter verhuurt dus jachten die voldoen aan ieders wensen. Wilt u een heerlijke vakantie op het water boeken? Dan is dit de partij voor u.

Neem contact op en huur een motorjacht

Wilt u uitgebreidere informatie over de diverse jachten van dit jachtverhuur of wilt u een jacht boeken? Bekijk dan eens de website van deze specialist of neem contact met ze op. Ze staan u graag te woord om uw relaxvakantie op de Nederlandse wateren te realiseren.