Mijngrensjuweel
Image default
Hobby en vrije tijd

Een stijlvolle en moderne buitenkeuken voor jouw Green Egg

Heb je het geluk dat je over een Green Egg beschikt? Dan heb je vast al een hoop heerlijke avonden buiten doorgebracht met verrukkelijk eten dat bereid is op dit apparaat. Je kunt daarbij vast beamen dat de Green Egg je ontzettend veel gemak geeft. Het zorgt ervoor dat je op een veilige manier snel jouw gasten kunt voorzien van lekker eten. Je kunt het jezelf nóg gemakkelijker door een buitenkeuken voor de Green Egg aan te schaffen. Hierin plaats je heel eenvoudig de Green Egg, waardoor je extra ruimte hebt om je eten te bereiden. Ben je benieuwd waar je deze buitenkeuken het beste kunt aanschaffen? Lees dan verder.

Ga voor stijl en gemak

Ben je overtuigd van het gemak van een buitenkeuken voor jouw Green Egg? Dan kun je het beste het aanbod van Roast Buddy eens bekijken. Hier vind je namelijk een heel divers aanbod aan stijlvolle platforms van hoogwaardige kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor de Roast Pit in het grijs of zwart, waar je heel gemakkelijk jouw Green Egg in klemt. Zet je de Green Egg liever op een vlakke plek? Dan is de Pit Extender, ook verkrijgbaar in het zwart en grijs, iets voor jou. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de buitenkeukens uit te breiden met een kastje, zodat je bijvoorbeeld jouw keukenmateriaal netjes kunt opbergen. Welke keuze je ook maakt; met een buitenkeuken voor jouw Green Egg van Roast Buddy word je pas écht de koning van de barbecue.

Bekijk het aanbod online

Het bestellen van jouw favoriete buitenkeuken gaat heel eenvoudig in de online shop van Roast Buddy. Je ontvangt je keuken vervolgens snel en stevig ingepakt op het gewenste adres. Heb je moeite met kiezen of wil je meer informatie ontvangen? Dan staan de vriendelijke specialisten klaar om je te helpen. Neem gerust contact met hen op via de contactgegevens op de website.  

https://www.roastbuddy.nl/