Mijngrensjuweel
Image default
Bedrijven

Welke rollator van Rollz past bij jou

Een rollator kan helpen met lopen als dit niet meer zelfstandig lukt, de juiste rollator aanschaffen is dan ook heel erg belangrijk. In beweging blijven is heel erg belangrijk om te zorgen voor een goede bloedsomloop en betere houding voor het lichaam. Ook zullen je spieren te werk blijven gaan waardoor je langer fit blijft.

Kies een rollator van Rollz

Een goede rollator is dus erg belangrijk en daarom heeft Rollz jarenlang onderzoek gedaan en gewerkt aan de beste rollators. Rollz vindt het vooral erg belangrijk dat de rollators van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat er uitstekende veiligheid wordt geboden. Alle rollators van Rollz worden van duurzame materialen gemaakt, dit komt omdat ze altijd maar blijven door ontwikkelen. De rollators van Rollz komen als beste uit de test dankzij de vele onderzoeken en het vele werk wat eraan verricht wordt. Om een goede rollator van Rollz uit te kiezen is het wel belangrijk om te weten wat voor rollators en zijn en waarvoor ze het beste dienen.

De Rollz Flex

De rollz flex is een kleine rollator waar vaak een boodschappentas is aan bevestigd, deze rollator is dan ook vooral voor kleine afstanden voor bijvoorbeeld naar de supermarkt te gaan. De rollator heeft een kleine draaicirkel en zorgt voor uitstekende balans tijdens het lopen door kleine gangen.

De Rollz Motion Performance

Als je liever wilt genieten van de buitenlucht en lange afstanden wilt lopen dan is de rollz motion performance misschien beter voor jou. De banden van deze rollator zijn gevuld met lucht waardoor je makkelijker over ruiger terrein heen kunt. De loopondersteuning op deze rollator is ongekend en je kan hier makkelijk lang mee lopen. Mocht je na een tijd toch moe worden van het lopen dan kan je deze rolstoel makkelijk omtoveren tot een echte rolstoel, zo kan je toch genieten van een beetje rust.

De Rollz Motion Rhythm

Rollz denkt aan iedereen, zo ook aan mensen met parkinson. De rollz motion rhythm is perfect voor mensen met deze aandoening en deze rollator die stimuleert het looppatroon juist. Deze rollator voorkomt met een speciaal systeem dat er stapjes in de hersenen worden overgeslagen waardoor je toch normaal kunt lopen.

Test de rollator

Rollz heeft voor iedereen een rollator en als je twijfelt kan je altijd langsgaan om er één te testen. Het testen van een rollator kan voor meerdere dagen om er zo achter te komen of deze rollator echt bij je past. Het is erg belangrijk om een goede rollator te hebben om lichamelijke klachten te voorkomen maar ook om te zorgen dat je goed in beweging blijft.

Om deze reden is een goede rollator belangrijk

Een rollator is niet iets wat je jaarlijks weer opnieuw koopt, een rollator kan erg prijzig zijn en daarom is het belangrijk dat deze lang mee gaat. Het is niet de bedoeling dat een rollator snel kapot gaat en dat weet Rollz ook. Vandaar dat ze nog steeds onderzoeken doen om hun rollators steeds beter te maken.