Mijngrensjuweel
Image default
Bedrijven

Haal alles uit je showroom met lampen van ledonline.nl

Ledonline.nl is een betrouwbare webshop. Je kunt er onder meer de volgende led-producten kopen: led rails, led strips en led inbouwspots. Wat wordt bedoeld met LED rails leggen we uit. Een rail, ook wel montagerail genoemd, bevestig je op de grond, aan de muur of – zoals in dit geval – aan het plafond om onderdelen aan te bevestigen. Rails voor ledlampen zijn ontwikkeld om meer flexibiliteit te creëren qua verlichting in een ruimte. Neem een kledingwinkel waar de uitstalling en indeling met zekere regelmaat verandert, een woonwinkeletalage die een paar keer per seizoen aangepast wordt of een autoshowroom waar auto’s verdwijnen en nieuwe verschijnen. Dankzij een flink aantal spots aan een of meerdere rail(s), verander je het licht gemakkelijk in precies de goede richting mee. Ledonline.nl levert naast rails en railspots ook (schuko) adapters, pendelsets, systeemplafondbeugels, montageplaatjes, eindkapjes, 3 fase begin-voeding, 3 fase midden-voeding, 3 fase X-stukken, 3 fase T-stukken, 3 fase hoekstukken, 3 fase koppelstukken, 3 fase flexibele verbinders en railcovers.

Mooie en functionele showroom verlichting creëer je bijvoorbeeld met een combinatie van led-panelen, opbouwspots en downlights. Een standaard panel van 60 bij 60 cm of 120 bij 30 cm is eenvoudig weg te werken in het plafond. Panelen zorgen voor rustig en levensecht licht. Moderne opbouwspots zijn draai- en kantelbaar. Ze beschikken over een dim-to-warm module, waarmee je – door te dimmen – voor een warmere kleurtemperatuur zorgt. Een opbouwspot is een echte sfeermaker. Een led-downlight verspreidt het licht iets ruimer dan een spot. Een downlight geeft een bepaalde hoek van de presentatieruimte extra aandacht.

We zouden nog eindeloos veel meer kunnen vertellen over ledverlichting in het algemeen en specifieke ledlampen in het bijzonder. In volgende artikelen zullen we dat ook zeker doen. Voor nu sluiten we af met de contactgegevens van ledonline.nl, zodat jij zelf gerichte vragen kunt stellen of een afspraak kunt maken voor een kennismakingsgesprek.

Weidehek 64D

4824 AS Breda

076 – 200 31 33

info@ledonline.nl

https://ledonline.nl/