Mijngrensjuweel
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Oldenzaal: dit mooie, nieuwe en leuke plan heeft veel mogelijkheden

Ervaren schildersbedrijf Oldenzaal. De tijd gaat snel voorbij. U en ik weten het zelf ook maar al te goed uit eigen ervaring. Leuke dingen gaan meestal snel voorbij. De directie, dus de heren Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo zijn gewoon heel erg blij met deze prijsvraag. Want iedereen in het bedrijf praat er heel veel over. Het is zonder meer het gesprek van de dag en dat maar liefst twee weken lang. Schildersbedrijf Oldenzaal.

Iedereen van het bedrijf doet mee aan de leuke prijsvraag

Schildersbedrijf Oldenzaal. Je kunt gerust zeggen dat iedereen die werkt bij de firma van de Gele Lo meedoet aan de prijsvraag. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. De heren Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo vormen samen de jury. Zij mogen zelf niet aan de prijsvraag meedoen. Als de eerste week voorbij is zijn er al heel veel ideeën ingeleverd. Ook tijdens de tweede en laatste week loopt het storm bij de gele ideeënbussen. Schildersbedrijf Oldenzaal.

De directie sluit zich op om alle inzendingen te beoordelen

Schildersbedrijf Oldenzaal. Aan het einde van de tweede week heeft iedereen die werkt bij de firma van de Gele Lo zijn of haar idee ingeleverd. De laatste dag dat er kan worden ingeleverd is de vrijdag die vooraf gaat aan Pinksteren. Iedereen die werkt bij de firma van de Gele Lo heeft een lekker lang weekend. Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo sluiten zich tijdens dit weekend op om de vele inzendingen te gaan beoordelen. Schildersbedrijf Oldenzaal.