Mijngrensjuweel
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Hengelo: de directie gaat nog even door met dromen

Goed schildersbedrijf Hengelo. De strijd, de felle strijd tussen de omwonenden en De Efteling ging een hele tijd door en duurde vele jaren. Het ging hard tegen hard, hard tegen onzacht. Iedere keer werd er in beroep gegaan. De strijd liep heel hoog op tot het niet hoger kon namelijk de Raad van State. Hoger is er niet in ons kleine land. De uitspraak van de Raad van State is bindend, er is gewoon geen beroep meer mogelijk. Dit betekent dus gewoon zo is het. Schildersbedrijf Hengelo.

De Efteling wint de strijd bij de Raad van State

Schildersbedrijf Hengelo. Iedereen moet zich dus neerleggen bij de uitspraak van de Raad van State. De Raad van State gaf De Efteling gelijk. Zij mogen de komende jaren gaan uitbreiden en flink ook.

Toch zal de uitbreiding nog wel even op zich laten wachten. Waarom wordt er gewacht? Omdat door de ellende van de corona de beurs van De Efteling op dit moment een heel eind leeg is. Als je echt moeite doet dan zie je de bodem, dan zie je de voering. Het geluk is met de domme. Schildersbedrijf Hengelo.

De portemonnee van De Efteling is bijna leeg door corona

Schildersbedrijf Hengelo. Misschien als je heel veel geluk hebt zit er een munt in de voering. Het liefst natuurlijk een munt van twee euro. Maar ja, daar mag je zeker niet op rekenen. Bovendien wat is vandaag de dag nog twee euro? Koop maar eens een ijsje voor je vrouw of je meisje dan merk je hoe duur alles is geworden. Door de corona heeft De Efteling veel en veel minder mensen op bezoek gehad als in gewone jaren. In jaren toen we niet wisten wat corona was. Schildersbedrijf Hengelo.