Mijngrensjuweel
Image default
Dieren

Diepvries hondenvoer: vers en natuurlijk

Jij wilt je hond toch ook het beste van het beste aanbieden qua voeding? Kies dan niet voor supermarktvoeding, maar geef vers diepvries hondenvoer dat gemaakt wordt van natuurlijke ingrediënten. Dit diepvries hondenvoer vind je bij dé specialist op het gebied van hondenvoeding, namelijk het bedrijf Plutopetfood. Hier koop je diverse soorten hondenvoer zoals, diepvries, snacks, brokken en supplementen tegen scherpe prijzen. Naast hondenvoer kun je hier ook terecht voor diverse soorten kattenvoer. Met deze voeding voorzien ze jouw hond of kat van een gezond en gelukkig leven. De voeding is op basis van verse en natuurlijke ingrediënten samengesteld en tijdens de bereiding wordt geen gebruikgemaakt van chemicaliën.

Gezond vlees eenvoudig online bestellen voor jouw huisdier

Bij Plutopetfood is de missie om het leven van huisdieren te verbeteren door gezonde voeding als alternatief op de supermarktvoeding te geven, zonder dat je de hoofdprijs betaald. Dit doen ze onder andere door nauw samen te werken met dierenartsen en slagers. Samen produceren en ontwikkelen ze op deze manier het beste voer voor jouw huisdier. Dit zorgt er ook voor dat ze volledig toezicht hebben op het productieproces. Zo ben je verzekerd van een uitstekend product en heb je de mogelijkheid om het beste te geven aan jouw hond. Niet alleen door middel van diepvries hondenvoer, maar ook door de diverse supplementen. Kies er bijvoorbeeld voor om schapenvet en zalmolie te bestellen. In de zalmolie zit onder andere omega 3 en 6 en het schapenvet bevat vitamine A en D. Dit zorgt onder andere voor een gezonde huid, sterke botten, een mooie vacht, goede gezondheid, betere spijsvertering en een hogere weerstand.

Ontdek het aanbod van deze specialist

Heb jij interesse in diepvries katten- of hondenvoer of één van de andere producten die je bij deze webshop kunt bestellen? Bestel dan voor 16.00 uur zodat je bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt.