Mijngrensjuweel
Image default
Dieren

Met een grasmengsel voor de veehouderij verduurzaamt u uw bedrijf

Een kruidenrijk grasmengsel biedt een uitstekende kans om uw veehouderij te verduurzamen. Zo’n grasmengsel bevat namelijk meerdere soorten grassen, klaveren en kruiden, waardoor het uw vee van de nodige voedingsstoffen voorziet, zonder dat daar supplementen aan te pas komen. Zo gaat u terug naar de basis van het veehouden en vermindert u de stappen tussen voer en vee. Daarnaast zal het uw vee in goede gezondheid houden. In veel gevallen verhoogt het ook de melkproductie. Deze oplossing is dus niet alleen duurzaam, maar zorgt ook voor een verbetering van uw inkomenspositie. Dat maakt het grasmengsel voor de veehouderij de investering zeker waard.

Eenvoudig online de benodigdheden voor een kruidenrijk grasland bestellen

Het grasmengsel dat Pure Graze heeft ontwikkeld voor de veehouderij staat bekend om de uitstekende kwaliteit. Ook levert dit bedrijf goede service. U kunt de benodigdheden om een kruidenrijk grasland te realiseren eenvoudig online bestellen. Zo is het Saladebuffet® voor iedereen toegankelijk. Daarnaast levert het bedrijf meer dan alleen een grasmengsel voor de veehouderij. U kunt er ook terecht om meer te leren over PG NxT-STEP Farming®– een duurzame manier van veehouden die er tegelijkertijd voor zorgt dat uw inkomenspositie verbetert. Tijdens deze cursus komt kruidenrijk grasland aan bod, maar spelen ook andere onderwerpen een grote rol. U leert bijvoorbeeld hoe u het hele jaar door gebruik kunt maken van uw grasland en hoe u kosten tussen koe en groenvoer kunt elimineren.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in de cursus over natuur-inclusieve landbouw die het PG NxT-STEP Farming®-concept introduceert? Of wilt u graag benodigdheden inkopen om zelf een kruidenrijk grasland aan te leggen? Bezoek in beide gevallen eens de website van Pure Graze om de mogelijkheden te ontdekken. Twijfelt u tussen bepaalde grassoorten of heeft u een vraag over een van de producten of cursussen? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van het familiebedrijf. Zij vertellen u graag meer over hun producten en de mogelijkheden die deze producten bieden.