Mijngrensjuweel
Image default
Auto's en Motoren

Laat uw Ford automatten op maat maken

Zijn uw automatten van uw Ford aan vervanging toe ? U kunt er dan voor kiezen om de automatten van uw Ford op maat te laten maken. De automatten voor de Ford die op maat gemaakt zijn, worden aan u geleverd met het bevestigingssysteem. Naast de op maat gemaakte automatten voor uw Ford, hebben wij ook de originele rubberen automatten, voorzien van een opstaande rand waardoor vocht en vuil  niet in uw tapijt kunnen trekken en zijn tevens voorzien van een antisliplaag waardoor deze niet de kans heeft om te gaan glijden. Ook de mat van de kofferbak van uw Ford is voorzien van een opstaande rand , een antislip profiel een de bovenzijde en is ideaal tijdens de herfst en winterperioden.

Kies voor uw Ford voor kwaliteit en kies er nu voor om de automatten voor uw Ford op maat te laten maken

U zult er geen spijt van hebben, omdat de automatten niet zullen afwijken van de automatten welke uw Ford momenteel heeft. Wij zorgen ervoor dat we tevreden klanten hebben en de automatten precies zitten als hoe het moet. We kijken altijd ernaar uit uw automatten voor uw Ford op maat te mogen maken. Wij weten precies welke type mat bij welke type auto past om zo de juiste automatten van Ford te plaatsten.

Vragen en contact

Indien u vragen heeft over de wijze waarop de automatten voor uw Ford worden vervaardigd, kunt u altijd contact opnemen met ons. U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken, en wij nemen na het ontvangen van uw e-mail meteen contact op met u. Onze medewerkers zullen u alles uitleggen over hoe de automatten voor uw Ford op maat worden gemaakt. Vragen staat vrij en dat appriciëren wij ! onze medewerkers geven ook advies aan u als zij merken dat u wat twijfels heeft. U zult u meteen op uw gemak voelen nadat onze medewerkers uw twijfels bij u hebben weg genomen.