Mijngrensjuweel
Image default
Auto's en Motoren

Rijexamens worden weer afgenomen dus begin nu bij rijschool Landgraaf

Vanaf 3 maart is het weer mogelijk om rijlessen te volgen. Daarnaast is het ook mogelijk om weer praktijkexamens te verrijden. Dit betekent dat veel mensen eindelijk weer doorkunnen.

Door de zure appel heen bijten

Veel mensen moesten namelijk al een paar maanden wachten tot dat ze verder konden met de rijopleiding. Zo was het niet meer mogelijk om rijlessen te volgen door de aangescherpte maatregelen in december. Dit heeft dus tot begin maart geduurd. Bijna 3 maanden waarin mensen dus niet op konden gaan voor hun rijbewijs. Het Centraal Bureau voor de Rijvaardigheid heeft aangegeven dat mensen die zich al hadden ingeschreven voor een examen voorrang krijgen. Het zou niet eerlijk zijn dat de mensen die er dus vanuit waren gegaan dat zij een rijexamen eind december hadden, nu achteraan in de rij moeten aansluiten. Vandaar dat er dus voor is gekozen om deze mensen voorrang te geven. Gedurende de eerste maanden zullen deze mensen waarschijnlijk kunnen afrijden. Vervolgens kunnen de nieuwe mensen aansluiten. Door de vorige lockdown waren de wachttijden bij het CBR al erg lang. Nu zijn deze dus nog langer. Dat is erg vervelend. Mensen moeten bijvoorbeeld ook weer even inkomen. Dit betekent dat zij extra kosten maken omdat zij extra rijlessen moeten volgen. Het is niet anders op dit moment helaas.

Begin nu met rijlessen

Voor nieuwe autobestuurders is nu wel het moment om te beginnen. Zo kun je eenvoudig beginnen bij rijschool Landgraaf. Bij deze rijschool kun je meteen beginnen en leer je de fijne kneepjes van het besturen van een auto. Het grote voordeel van nu beginnen is dat de wachttijden tegen de tijd dat je bijna klaar bent al veel korter zijn.

https://drivingcoach.nl/rijschool-landgraaf/