Mijngrensjuweel
Image default
Auto's en Motoren

Direct geslaagd met de auto theoriecursus van 123-Theorie

Moet jij je auto theorie certificaat nog halen, wil je dit lekker snel voor elkaar krijgen en woon je in Groningen? Doe dan mee met onze theoriecursus Groningen. Wij zorgen ervoor dat je perfect wordt voorbereid voor het CBR examen. Het eerste voordeel van onze cursus: het kost je maar 1 dag. En het tweede voordeel: je gaat dezelfde dag nog examen doen bij het CBR. Binnen dagje heb jij dus je theorie certificaat binnen gesleept!

Bij 123-Theorie krijg je les van een docent met zeer veel ervaring. De docent weet welke vragen er bij het examen van het CBR gesteld worden en leert je dan ook precies die theorie aan. Je krijgt een goede theorieles samen met andere cursisten, want samen met anderen leren is gezelliger en werkt beter. Tijdens de theorieles krijg je een goede uitleg over alle verkeersregels, verkeersborden, verkeerssituaties en de verkeerswetten. In de les krijg je regelmatig praktijkvoorbeelden te zien, waardoor de lesstof nog duidelijker wordt. Op elk examen heb je de zogenaamde instinkvragen, hier wordt je door ons uiteraard goed op voorbereid. Wanneer alle lesstof besproken en uitgelegd is starten we met het maken van oefen examens. Omdat wij je laten oefenen met examens die hetzelfde zijn als de examens bij het CBR weet je precies wat je straks kan verwachten en ben je uitstekend voorbereid.

Eerst je theorie halen, dan afrijden

Het auto theorie certificaat moet je gehaald hebben voordat je het praktijk examen mag doen. Om je theorie examen te mogen doen moet je minimaal 17,5 jaar oud zijn. Je kan dus al ruim van te voren je theorie certificaat halen. Wat dan wel belangrijk is om te weten: hoe lang is autotheorie geldig?

Het autotheorie certificaat is anderhalf jaar geldig. Je hebt dus nog ruim de tijd om af te rijden nadat je je theorie examen succesvol hebt afgelegd.

Wil jij ook lekker snel je theorie certificaat halen zodat je hier niet meer over hoeft te stressen? Schrijf je dan in voor 1 van onze cursussen. Wij geven onze theoriecursus niet alleen in Groningen, wij zijn met onze cursus door heel Nederland te vinden. Iedereen kan dus meedoen!

https://www.123-theorie.nl/