Mijngrensjuweel
Image default
Zorg

Voor logopedisten is er een eenvoudig en veilig administratie softwarepakket

Ben je opgeleid als logopedist? Dan is het jouw werk om onderzoek te doen en cliënten te behandelen met stoornissen en beperkingen op het gebied van spraak, taal, stem en gehoor. Een mooi beroep waarin je samenwerkt met een arts, tandarts, een psycholoog, een leerkracht of een andere paramedicus. Als logopedist kun je op diverse plekken aan de slag. Zo kun je bij een instelling werken, op een school voor speciaal onderwijs, bij een ziekenhuis of verpleeghuis. Ook is het mogelijk om een eigen praktijk te starten.

Eenvoudig je administratie bijhouden

Wanneer je gaat werken als logopedist zul je ook je administratie moeten bijhouden. Om je hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen is er de software voor logopedie van Edevop online. Deze patiëntendossier software bevat alle basis functionaliteiten om je administratie op orde te houden. Het bevat een duidelijk EPD formulier, een handige agenda, er is de mogelijkheid om facturen op te stellen en te verzenden, je kunt declaraties aan zorgverzekeraars verzenden via VECOZO, documenten kun je uploaden in je eigen Edevop omgeving, je kunt patiënten ervaringen meten via de koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview en e-mailberichten veilig verzenden via Zorgmail. Het softwarepakket van Edevop Online is ook geschikt voor de volgende beroepsgroepen: fysiotherapie, ergotherapie en oefentherapie.

Flexibel en veilig

Het handige van Edevop online is dat het een webbased softwarepakket is. Wat betekent dat je werkt vanuit een website. Dit heeft als voordeel dat je op ieder moment van de dag en op iedere plek met Wi-Fi in kunt loggen in je eigen Edevop omgeving.   Als zorgverlener weet je dat je zorgvuldig met de gegevens van je cliënten om moet gaan. Bij de software van Edevop is ook aandacht besteed om de veiligheid van gegevens te waarborgen. Om die reden is Edevop gebouwd op platform dat is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Daarnaast worden er interne audits gemaakt en wordt er jaarlijks door een externe auditor het kwaliteitssysteem gecontroleerd.

https://www.edevop.nl/