Mijngrensjuweel
Image default
Zorg

Goede zorgverzekering voor buitenlandse werknemers

Als werkgever wilt u er zeker van zijn dat uw medewerkers uit Polen, Oekraine en andere landen een goede zorgverzekering in Nederland hebben. HollandZorg is als verzekeraar gespecialiseerd in ziektekostenverzekeringen voor buitenlanders. De verzekeringen zijn helemaal aangepast aan de wensen en behoeften van tijdelijke krachten. De premies zijn scherp. De vergoedingen zijn eerlijk. De dienstverlening is meertalig.  

Basisverzekering

Werken in Nederland als buitenlander brengt de verplichting met zich mee een basisverzekering af te sluiten. Het basispakket van HollandZorg biedt een dekking voor alle noodzakelijke medische zorg. Denkt u aan een huisartsbezoek, een opname in het ziekenhuis en spoedeisende hulp. Gedetailleerde kenmerken van de HollandZorg basisverzekeringen staan op de zorgverzekeringskaart. Daarin staat vermeld wat voor soort verzekering het is, waartegen u verzekerd bent en wat niet verzekerd kan worden. De kaart verschaft ook duidelijkheid over dekkingsbeperkingen, het eigen risico en de eigen bijdrage. Verder geeft de zorgverzekeringskaart antwoorden op vragen als:

–      waar ben ik gedekt?

–      wat zijn mijn verplichtingen?

–      hoe en wanneer betaal ik?

–      wanneer begint en eindigt de dekking?

–      hoe zeg ik het verzekeringscontract op?

De huidige maandpremie van de HollandZorg basisverzekering is €140,90 per maand. De verzekering is een zogenoemde combinatiepolis. Het betreft een mix van een restitutie- en een naturepolis. Verleende zorg wordt meestal in natura vergoed. Op de website van HollandZorg treft u alle vergoedingen die voortvloeien uit de basisverzekering en uit de verschillende aanvullende verzekeringen. Een en ander staat per zorgsoort gerangschikt.

Als het woonland een verdragsland is, kunnen gezinsleden vaak meeverzekerd worden bij HollandZorg. Dit kan geregeld worden via het S1 / E106 formulier. Werkt u zowel in Nederland als in uw woonland? U kunt het beste contact opnemen met de Sociale Verzekeringsbank (SVB) over het hoe en wat betreft uw zorgverzekering.

Ter afsluiting de contactgegevens van HollandZorg. U kunt op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur bellen met +31 (0) 570 687 123. De medewerkers staan u graag te woord in het Nederlands of in het Engels. Belt u vanuit het buitenland dan geldt +31 (0) 570 687 110.

https://www.hollandzorg.com/nl