Mijngrensjuweel
Image default
Zorg

Incura: All-in-one zorgsoftware voor het snel en efficiënt regelen van administratieve zaken

Integere, betrouwbare en zorgvuldige zorg, dat is wat jij als therapeut dag in dag uit levert aan je cliënten. Je doet je werk vol toewijding en passie. Ditzelfde geldt voor de ontwerpers van het Incura pakket. Zij streven naar all-in-one zorgsoftware waarbinnen jij al die belangrijke administratieve zaken snel, efficiënt en makkelijk regelt. Denk aan je agenda, het EPD, de patiëntendossiers, de facturatie, de boekhouding enzovoort. Incura is een praktisch en betrouwbaar praktijksoftware psycholoog / therapeut pakket. Incura is multidisciplinair. Het wordt gebruikt door professionals in de GGZ, logopedie, fysiotherapie, oefentherapie en ergotherapie. Binnen de Incura omgeving is het eenvoudig om koppelingen te maken met voor jou essentiële programma’s. Een paar voorbeelden: Fytek, Mediquest, Therapieland, Buddee en Zorgmail.

Incura heeft Kiwa keurmerk

Aangezien het een online programma betreft, heeft veiligheid topprioriteit. Jaarlijks wordt  Incura volgens alle strenge voorwaarden en normen op het gebied van informatiebeveiliging gecertificeerd. Je kunt er zeker van zijn dat de informatie die jij opslaat en bewaart in Incura voor niemand behalve jijzelf toegankelijk is. Incura is Kiwa-erkend. Kiwa is een toonaangevend Nederlands bedrijf op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Leuk om te weten: Kiwa is in 1948 opgericht door de drinkwaterbedrijven in ons land met als doel het waarborgen van de drinkwaterkwaliteit. Kiwa is onafhankelijk en overhandigt zowel keurmerken in eigen beheer als in licentie. Branches waarin Kiwa anno nu opereert, zijn onder meer agro, transport en logistiek, feed & food, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en gezondheidszorg.

Incura leverbaar met twee licentieovereenkomsten

De Incura praktijksoftware is leverbaar met twee licentieovereenkomsten aan. Bij variant 1 wordt iedere maand een vast bedrag per gebruiker gerekend. Bij licentiemodel 2 wordt aanvullend 1% van de jaaromzet betaald. Werk jij parttime of ben je net gestart met je praktijk? Variant 2 is de beste keuze. Zodra de jaaromzet boven de € 50.000 uitkomt, kun je beter voor overeenkomst 1 kiezen. Voor beide varianten geldt:

–        toegang tot alle functionaliteiten;

–        de mogelijkheid in een nieuw jaar te veranderen van overeenkomst 1 naar 2 of andersom;

–        het Incura pakket is na de eerste 6 maanden maandelijks opzegbaar;

–        alle tarieven (je vindt ze op www.incura.nl) zijn inclusief 21% btw.

https://www.incura.nl/