Mijngrensjuweel
Image default
Beauty en verzorging

Microneedling laat uw huid er weer gezond en strak uitzien

Microneedling stimuleert actief de collageen- en elastineproductie van de huid, waardoor zowel het huidoppervlak als de diepere huidlagen kunnen worden hersteld. De behandeling resulteert in een heerlijk strakke, gezond uitziende huid.

Microneedling is een geschikte behandeling voor: het verbeteren van een verouderde en verslapte huid, het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, het verminderen of verwijderen van vergrote en grove poriën, het verwijderen of enorm verminderen van pigmentvlekken, het verminderen van zichtbare littekens door brandwonden, acne of chirurgische ingrepen en het verminderen van acne.

Wat gebeurt er tijdens een microneedling behandeling?

Tijdens een microneedling behandeling prikt de huidtherapeut met een speciale pen met hoge snelheid kleine gaatjes in de huid. Dit gebeurt met hoge snelheid. De huid wordt hierdoor niet beschadigd maar juist geactiveerd om nieuwe cellen te produceren. Dit proces wordt verkregen door de minuscule openingen in de huid die ontstaan door de speciale pen. Het natuurlijke herstelproces van de huid komt hierdoor perfect op gang. Naast het produceren van nieuwe huidcellen komen ook groeifactoren vrij. Deze groeifactoren stimuleren de productie van elastine en collageen. Microneedling is een precisiebehandeling die een verscheidenheid aan snelle en effectieve huidverbeteringen oplevert.

Bij de cosmetische kliniek Van Lennep Kliniek kunt u de behandeling microneedling in Den Haag of Oegstgeest laten uitvoeren door één van de ervaren huidtherapeuten.

Van Lennep Kliniek in Den Haag en Oegstgeest

Van Lennep Kliniek is gezegend met een fijn team waarvan iedereen zijn of haar passie uitvoert. Een betere versie van jezelf maken, ik voel me als een vis in het water, de passie voor schoonheid stroomt door mijn bloed, er wordt binnen onze kliniek altijd naar een natuurlijk resultaat gewerkt en we vinden altijd een behandeling die past bij de client zijn een paar uitspraken van het team van Van Lennep Kliniek. Of u nu naar een huidtherapeut in Den Haag of een cosmetisch arts in Oegstgeest gaat, bij Van Lennep Kliniek weet u zeker dat u de best passende behandeling voor u krijgt.

https://www.vanlennepkliniek.nl/