Mijngrensjuweel
Image default
Financieel

Urenregistratie Keeping in Jortt

Koppel je urenregistratie van Keeping met Jortt voor nauwkeurige en gemakkelijke facturatie. Zo haal je nog meer uit je urenregistratie.

Wat is Jortt?

Jortt is geschikt voor zowel zzp’ers als grotere ondernemingen. Met Jortt kun je online de boekhouding van jouw bedrijf verzorgen. Jortt belooft dat je de boekhouding van je onderneming met een glimlach kan verzorgen. Dankzij de Keeping-koppeling met Jortt heb je jouw urenregistratie tot je beschikking tijdens het factureren van alle gewerkte uren.

Een factuur aanmaken gebaseerd op jouw urenregistratie

Jortt en Keeping zijn bij elkaar gebracht, omdat het factureren van uren vaak maatwerk is. Dankzij de koppeling kun je ervoor zorgen dat je tot op de minuut nauwkeurig gewerkte uren factureert met een paar simpele klikken. Gebruik de selectieopties om jouw factuur in te richten en te verdelen naar wens. Klik vervolgens op “Verdergaan” om de factuur in Jortt te bekijken en te versturen.

Verfijn jouw urenregistratie in Jortt

Om jouw facturatie met Jortt en Keeping nog makkelijker te maken, is het mogelijk om aan te geven welke uren direct zijn en welke uren indirect zijn. Bij het aanmaken van een factuur kun je dan kiezen of je alleen directe uren wilt meenemen, of dat je indirecte uren ook een plekje geeft op je factuur, dat is wel zo flexibel. Dat is erg handig tijdens het bepalen van welke uren je uiteindelijk wilt factureren en welke uren niet. Directe en indirecte uren kun je uiteraard instellen zoals je dat zelf wilt.

Gefactureerde kosten zie je terug in Keeping

Om het helemaal af te maken, zie je de opbrengst van je gefactureerde uren terug in de rapportages in Keeping. Ook krijg je inzichten in de verhouding tussen bijvoorbeeld gefactureerde en niet-gefactureerde uren. Zo ben je voortdurend op de hoogte zonder continu te hoeven switchen tussen applicaties.

Keeping biedt een compleet pakket, zodat jij jouw urenregistratie Jortt optimaal kan regelen, altijd en overal! Ervaar het gemak van moeiteloze tijdregistratie zelf.

https://keeping.nl/urenregistratie-integratie-voor-factureren/jortt