Mijngrensjuweel
Image default
Dieren

Dit hondenpension bezorgt uw hond ook een zorgeloze vakantie

Wanneer u op vakantie gaat, bezig bent met een verhuizing of verbouwing of belangrijke verplichtingen heeft waar uw hond niet bij kan zijn, is het een uitstekend idee om uw hond naar een hondenpension te brengen. Tijdens een verblijf bij een goed en betrouwbaar hondenpension ervaart uw hond een heerlijke vakantie. Natuurlijk is het van groot belang dat u wanneer u op vakantie gaat of andere verplichtingen hebt, een hondenpension uitkiest waar u een goed gevoel bij heeft. Zo kunt u met een gerust hart uw hond wegbrengen en bent u niet de hele tijd bezig met het welzijn van uw hond. Wij raden u daarom het beste hondenpension van Noord-Holland aan, namelijk Veldhoef in Putten. We vertellen u graag meer over dit hondenpension, lees daarom snel verder!

Waarom kiest u voor dit hondenpension in Noord-Holland?

Wij vertellen u graag waarom het een uitstekende keuze is om uw trouwe viervoeter naar dit hondenpension te brengen, wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Het pension Veldhoef in Putten is een kleinschalig en persoonlijk hondenpension, dat midden in de natuur gelegen is. Hier krijgt u hond dan ook alle aandacht die hij of zij verdient. Bij dit pension begrijpen ze maar al te goed dat het spannend kan zijn om uw hond, met name voor de eerste keer, ergens onder te brengen. Om u een zo goed mogelijk gevoel te geven werken ze daarom met rondleidingen, kennismakingen en proefdagen. Zo wordt u verzekerd van de beste zorg voor uw hond en kunt u uw hond met een gerust hart wegbrengen.

Bekijk de beschikbaarheid direct online op de website

Wilt u graag uw hond naar een hondenpension brengen omdat u tijdelijk andere verplichtingen heeft of bijvoorbeeld op vakantie gaat en heeft Veldhoef uw interesse? Neem dan gerust contact met ze op via de contactgegevens op de website of bekijk direct de beschikbaarheid op de website.

https://veldhoef.nl/