Mijngrensjuweel
Image default
Aanbiedingen

Vergroot je slagingskansen, volg een auto theoriecursus bij Gelijk Geslaagd!

Wil jij weten of het zinvol is om een dagcursus auto theorie te volgen? Ja, dat is het zeker! Door het volgen van een goede auto theoriecursus vergroot jij je slagingskansen met 100%!

Een super goede aanbieder van auto theoriecursussen is Gelijk Geslaagd. De cijfers liegen er niet om, al meer dan 15.000 leerlingen hebben hun CBR examen na het volgen van de theoriecursus gehaald. Er zijn zelfs veel leerlingen die nul vragen fout hadden op het examen, dankzij Gelijk Geslaagd.

Zie jij het maken van je examen eigenlijk echt niet zitten omdat je examenvrees, dyslexie, concentratieproblemen of moeite met de Nederlandse taal hebt? Dit is voor Gelijk Geslaagd absoluut geen probleem. De docenten die de lessen verzorgen hebben veel ervaring met deze vormen van problematiek. Ze krijgen het dan ook voor elkaar dat iedereen, met welke beperking dan ook, kan slagen voor het theorie examen. Door de speciale manier van lesgeven waarbij geen gebruik gemaakt wordt van boeken is de les voor iedereen goed te volgen. De manier van theorie aanleren werkt voor iedereen. Met behulp van beeldmateriaal, duidelijke uitleg en oefen examens wordt de lesstof op een relaxte manier aangeleerd. Ook handige trucjes en ezelsbruggetjes komen aan bod.

De dag van de snelcursus

Les in de ochtend, CBR examen in de middag. Zo ziet de dag van de snelcursus auto theorie van Gelijk Geslaagd er in een notendop uit. Er wordt vroeg in de ochtend gestart, om 07.00. De hele ochtend staat het aanleren van de lesstof op het programma. De lunch en drankjes worden verzorgd door Gelijk Geslaagd. Na de lunch is er nog even de tijd om de lesstof te herhalen. Daarna is de tijd gekomen om naar het CBR te gaan. Vervoer naar de locatie van het CBR wordt door Gelijk Geslaagd geregeld, indien dit nodig is. Je examenplek bij het CBR reserveren kan Gelijk Geslaagd ook al voor jou doen wanneer je je hebt ingeschreven. 

Vergroot ook jouw slagingskansen en schrijf je meteen voor een theoriecursus in!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/