Mijngrensjuweel
Image default
Aanbiedingen

Schiphol taxi in Amsterdam, Prive vervoer

Schiphol taxi naar Amsterdam – Een privétaxi huren voor toeristische doeleinden

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor toeristen in Amsterdam. De Schiphol taxi van taxibestellen is vanaf Amsterdam Schiphol Airport de meest populaire manier van vervoer. Ze bieden een handige en kosteneffectieve manier om door de stad te reizen. De volgende informatie helpt u bij het vinden en kiezen van de juiste taxichauffeurs in Amsterdam.

Fooien zijn vereist bij het geven van fooien aan de taxichauffeurs, maar de meeste taxi’s vereisen geen fooien. Taxi’s in Amsterdam die contante betalingen accepteren, moeten met enige voorzichtigheid worden benaderd. Sommige Amsterdamse ov-bedrijven staan niet toe dat de betaling van fooien via hun app wordt gedaan.

De meest voorkomende soorten taxi’s in Amsterdam zijn mini-taxi’s en super-visit taxi’s. Mini-taxi’s zijn het goedkoopste type taxiservice dat beschikbaar is in Amsterdam. De kosten per km zijn gelijk aan de reistijd in een traditionele taxi. Dit omvat kosten voor brandstof, maar de kosten van de bestuurder zijn niet inbegrepen. Super-visit taxi’s zijn het dubbele van de prijs van een traditionele Amsterdamse taxi.

De opkomst van smartphonetechnologie heeft het voor bezoekers gemakkelijk gemaakt om taxi’s in Amsterdam te vinden en te contacteren. Toeristen kunnen nu boeken via hun telefoon-app. Passagiers kunnen hun tarieven betalen via hun creditcard of ze kunnen de telefoon-app van het bedrijf gebruiken.

Een aantal bedrijven biedt een speciale service aan die bekend staat als de ‘blauwe nummerplaat’. Toeristen kunnen bij elk bedrijf in Amsterdam een taxi met een blauwe nummerplaat aanvragen. Deze service is alleen mogelijk als de chauffeur ermee instemt om klanten op te halen in aangewezen zones. De vergoeding voor de speciale service is laag, vooral omdat er geen extra kosten van toepassing zijn wanneer taxi’s op de reguliere manier worden opgehaald.

Taxi’s in Amsterdam kunnen worden aangeroepen met behulp van de meters of de gele meters. Taxi’s die de meters gebruiken, kunnen duur zijn vanwege de hoge gasprijzen in de stad. Gele meters werken net als traditionele meters en bestuurders kunnen extra geld vragen voor parkeren. Veel toeristen kunnen echter gebruik maken van de diensten van taxi’s in Amsterdam vanwege het speciale gele metertarief. Beter is het om voor een vast tarief een Schiphol taxi te boeken

Veel toeristen zijn op hun hoede om via de luchthaven van Amsterdam te reizen vanwege veiligheidsproblemen. Ze kunnen ervoor kiezen om met de limousine of auto te reizen in plaats van een taxiservice te nemen. Tijdens het wachten op hun vlucht moeten reizigers proberen taxidiensten op de luchthaven te boeken, zodat ze niet in de rij hoeven te staan. Dit komt omdat de meeste taxi’s in Amsterdam extra geld vragen voor het ophalen van passagiers op de luchthaven. Vroeg boeken kan helpen voorkomen dat u tijd verspilt aan het in de rij staan bij de aankomst- en vertrekhal van de luchthaven.

Amsterdamse Taxi’s

Amsterdamse taxi’s kunnen worden onderverdeeld in drie categorieën op basis van de afstand die ze afleggen. De goedkoopste taxi’s in Amsterdam worden geclassificeerd als ‘chauffeurs-van huren’. Deze taxi’s mogen tussen de luchthaven en het stadscentrum reizen voor een vergoeding van slechts 12 euro per kilometer. De andere twee categorieën taxi’s in Amsterdam zijn de luxe auto’s die veel meer kosten dan de chauffeur-bus. Limousines, stadsrijtuigen en touringcars zijn de andere twee soorten taxi’s in Amsterdam.

De beste manier om een van de goedkope taxi’s in Amsterdam te begroeten, is door online te gaan en een online boeking voor uw reis te boeken. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan betrouwbare boekingsdiensten waarmee u nauwkeurige aankomst- en vertrektijden rechtstreeks op de website kunt invoeren. Zodra u uw informatie hebt ingediend, stuurt de website onmiddellijk een bericht naar de chauffeurs naar hun perimeters om klanten op te halen. Zodra de chauffeur bij het kantoor heeft bevestigd dat de pick-up kan plaatsvinden, kunt u het klantenservicenummer op de website bellen om uw rit te boeken.

Taxi’s in Amsterdam die contante betalingen accepteren, staan bekend als ’taxi’s met een meter’. Taxi’s in Amsterdam die op meters rijden, kunnen meer in rekening brengen omdat ze niet tussen bestemmingen mogen rijden, zoals taxi’s. Als u door de stad wilt reizen zonder al te veel tijd op de luchthaven door te brengen, kunt u een betaalbare taxiservice gebruiken die beschikbaar is bij de meeste van de belangrijkste bezienswaardigheden in Amsterdam.

Hoewel Amsterdamse taxi’s ‘metered taxi’s’ worden genoemd, zijn er ook een aantal taxi’s die volledig taxibusjes zijn. Sommige Amsterdamse hotels verhuren sommige van hun voertuigen als taxi. Deze taxi’s zijn beschikbaar tegen zeer lage tarieven. Veel reizigers huren dit soort taxi’s om toeristische bestemmingen in andere delen van de wereld te bezoeken. Sommige van deze taxi’s zijn zo goedkoop dat toeristen die naar andere landen reizen ze misschien liever begroeten dan de exorbitante prijzen te betalen die de taxibedrijven in rekening brengen voor reizen binnen de stad.

Taxistandplaatsen

U kunt taxi’s in Amsterdam begroeten door gebruik te maken van de gele taxistandplaatsen op de luchthaven, het treinstation of het centrum van Amsterdam. De gele taxi’s staan voor verhuurservice. Taxi’s in Amsterdam kunnen worden aangeroepen met behulp van de roze ‘metered taxistandplaats’ voertuig dat door het hele stadscentrum en de luchthaven rijdt. De ‘blauwe nummerplaat’ voertuigen rijden alleen tussen de luchthaven en het centrum van de stad. Taxi’s in Amsterdam kunnen worden genomen voor sightseeing tours rond het stadscentrum en van en naar de luchthaven. Toeristen kunnen een taxi aanvragen bij een van de volgende bronnen:

Adres gegevens

  • Contact gegevens
  • Website: Taxbestellen.nl
  • Bedrijfsnaam: Taxibestellen.nl Taxi en Schiphol taxi
  • Adres: James Cookroute 99
  • Telefoon: 036-200 22 65
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
  • Categorie: Taxi
  • Route: Routebeschrijving