Mijngrensjuweel
Image default
Horeca

Organiseert u een bruiloft en zoekt u naar een geschikte feestlocatie nabij Ede?

Woont u in de omgeving van Ede en bent u op zoek naar een feestlocatie voor een bruiloft? Dan kunt u uitstekend terecht bij Partycentrum Floor in Lunteren. Deze feestlocatie heeft van alles te bieden om u en uw gezelschap een onvergetelijke dag te bezorgen. Naast een bruiloft kunt u daar ook andere feesten en partijen organiseren of een ruimte huren voor een vergadering of condoleance. Dit partycentrum bestaat al meer dan 250 jaar en gastvrijheid en gemoedelijkheid lopen als een rode draad door deze unieke bedrijfsgeschiedenis heen. Wilt u de sfeer zelf ervaren tijdens een bruiloftsfeest? Maak dan een afspraak bij deze specialist!

Ontdek dit partycentrum in Midden-Nederland

Een prettige locatie voor een bruiloft is van essentieel belang om een onvergetelijke dag te realiseren. Dit partycentrum heeft ruime ervaring in het organiseren van bruiloftsfeesten en weet zo een heerlijke dag te organiseren. De feestlocatie nabij Ede biedt ruimte voor maximaal 220 gasten van de bruiloft. Daarnaast heeft de locatie veel te bieden: van proosten met champagne of prosecco, het aansnijden van de bruidstaart tot een heerlijk diner en onvergetelijk feest. Het partycentrum is goed bereikbaar door de ruime, eigen parkeerplaats die direct achter de feestlocatie ligt. Zo heeft u genoeg ruimte om alle auto’s kwijt te kunnen. Tevens biedt het partycentrum het bruidspaar een mooi geschenk aan, een bruidstaart of een prachtig bruidsboeket.

Wilt u meer weten over deze feestlocatie?

Wilt u meer weten over deze feestlocatie voor een bruiloft in Lunteren, vlak bij Ede? Dan neemt u contact op met Partycentrum Floor om uw wensen en verwachtingen aan hen voor te leggen. Dit bedrijf is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Samen helpen ze u de bruiloft van uw dromen te organiseren. Wilt u ook een onvergetelijke dag beleven? Schakel dan dit partycentrum in de omgeving van Ede in en laat u verrassen door de uitgebreide service en diensten.

https://www.partycentrumfloor.nl/