Mijngrensjuweel
Image default
Horeca

Een display koelkast maakt de inrichting van uw zaak compleet

Wanneer u uw zaak gaat inrichten of opnieuw inricht na een renovatie, dan wilt u natuurlijk een goede uitstraling realiseren. Als u gekoelde levensmiddelen verkoopt dan is een display koelkast een must. Hierin kunt u de producten voor de klanten zichtbaar presenteren, indien gewenst met prijsaanduiding. De klant kan zelf de producten pakken, maar u kunt een display koelkast natuurlijk ook achter de toonbank plaatsen zodat u uw klanten snel hun heerlijk gekoelde drankje kunt aanreiken. Deze koelkasten zijn in verschillende uitvoeringen en formaten leverbaar. U kunt dus altijd wel een model vinden dat past in het interieur van uw bedrijf.

Presenteer gebak en andere versproducten op een aantrekkelijke manier

Wanneer u naast drankjes ook gebak en andere zoete of hartige lekkernijen verkoopt dan kunt u deze presenteren in een gebaksvitrine. De producten worden hierin gekoeld zodat ze de hele dag vers blijven. Door uw producten in een vitrine te presenteren kunnen uw klanten meteen hun keuze maken. U hoeft in veel gevallen niet meer uit te leggen wat een product inhoudt omdat de klant het meteen kan zien. Een gebaksvitrine is voorzien van koeling, dus de producten blijven lang lekker en de hele dag vers. Net als de display koelkast is ook de gebaksvitrine in diverse formaten en uitvoeringen leverbaar. U kunt ze ook prima met elkaar combineren.

Bij wie koopt u uw nieuwe display koelkast?

Bent u op zoek naar een mooie display koelkast voor achter de toonbank, in de bedrijfskantine of in de ontbijtzaal van uw hotel? Bekijk dan het aanbod van Koopsretail. Zij bieden een compleet assortiment apparatuur voor de retail, horeca en bedrijven die een eigen kantine hebben of op een andere plaats gekoelde levensmiddelen willen verkopen en presenteren. Kies voor een fraaie gebaksvitrine of koelkast van uitstekende kwaliteit en ga voor de allerbeste service. Meer informatie vindt u op de website van Koopsretail.