Mijngrensjuweel
Image default
Dieren

Een goede dierenarts niet ver van Oosterbeek

Vindt u het belangrijk dat een dierenarts goed naar u luistert? Ja toch? Zo’n deskundige dierenarts vindt u bent Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem, niet ver van Oosterbeek. Van maandag tot en met zaterdag staan de beste dierenartsen voor uw klaar voor advies en behandelingen. Men ziet hier diverse soorten dieren, zoals katten, honden, konijnen, cavia’s, ratten en fretten. Deze dieren krijgen verschillende behandelingen, waarna ze soms verschillende middelen nodig hebben om te herstellen. Deze kunt u gewoon komen ophalen, u hoeft geen afspraak hiervoor te maken. Ook geeft men u dan advies over hoe u de middelen het best kunt toedienen. Men adviseert u ook graag over wormtabletten, anti-vlooienmiddelen en bijvoorbeeld dieetvoer.

Met de juiste apparatuur krijgt uw huisdier de beste behandeling

Huisdierenkliniek Hornstra snapt dat u van uw huisdier houdt, en dat u het beste voor hem of haar wilt. Als het dan even minder goed gaat, is het fijn als uw huisdier terecht kan bij een goede arts. U kunt zelf de arts kiezen waar u zich het prettigst bij voelt. Hij of zij zal er met de juiste apparatuur en de beste behandelmethoden alles aan doen om uw dier weer gezond te maken. Men kan bijvoorbeeld diverse scans maken, en als het nodig is kan uw dier geopereerd worden. De dierenartsen van Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem, nabij Oosterbeek, worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van diergeneeskunde en -gedrag. Zo kunt u terugvallen op een deskundige dierenarts.

Maak online een afspraak

Vermoed u dat het niet goed gaat met uw huisdier? Ga dan langs bij de dierenarts in Oosterbeek. Maak hier een afspraak, en dat kan ook in het weekend. Wilt u eerst meer informatie over de behandeling, of over wat het gaat kosten? Neem dan telefonisch contact op met deze dierenarts in Oosterbeek, nabij Arnhem. Men helpt u graag, zodat uw huisdier zo snel mogelijk weer gezond is.

https://www.dedierenarts.nl/