Mijngrensjuweel
Image default
Dieren

Dropshipping van dierenbenodigdheden uit een grote voorraad

Wanneer je een webshop of winkel beheert, maar er niet genoeg plek is om je voorraad op te slaan, is dropshipping de perfecte oplossing voor jou. Van der Meer is een gespecialiseerde groothandel uit Rotterdam waarbij het mogelijk is om een bestelling te laten leveren door dropshipments. Het werkt zo dat een klant een bestelling via jouw webshop of winkel plaatst. Daarna kun je door je order te koppelen of het handig invoeren je bestelling bij deze groothandel aanleveren. Bij de dropship van je bestelling verstuurd deze groothandel het in een lege doos, zonder dat ze hier reclame voor maken. Als afzender staan ook de gegevens van jouw winkel. Het retouradres is in overleg mogelijk.

Hoe werkt dropshipping?

Het proces om dierenbenodigdheden via dropshipping te versturen, werkt als volgt: wanneer je een bestelling plaatst, klik je op bezorgen en niet op afhalen. Daarna geef je aan dat je je order via dropshipments wilt versturen. Binnen Nederland is het zo dat als je voor 17:30 besteld, de dropshipping van dierenbenodigdheden al dezelfde dag gebeurt, zodat je je spullen de volgende dag al in huis hebt. Hierbij is een palletbestelling uitzondering, deze moeten voor 12:00 besteld worden om ze de volgende dag te leveren. Dropship is mogelijk via CCV, Shopify, Magento en Woocommerce. Wanneer je deze groothandel inschakelt, doen zij er alles aan om te zorgen dat klanten een blij en gelukkig dier hebben. Hun uitgangspunt is dan ook ‘’own a happy pet’’. Dit doen zij door enkel de beste kwaliteit te leveren.

Stel je klanten en hun dieren tevreden door deze specialist in te schakelen

Van der Meer is een groothandel die klanten met zekerheid tevreden wil stellen. Door dierenbenodigdheden via dropshipping te versturen, zorg je ervoor dat klanten hun gewenste producten snel ontvangen. Focus je op jouw zaak en laat de dropshipments over aan een gespecialiseerde groothandel.