Mijngrensjuweel
Image default
Aanbiedingen

High Tech Electro-Mechanical Engineer

High Tech Electro-Mechanical Engineer

Wil je nog steeds het groeiende succes van Sogeti High Tech delen en zin hebben voor de samenleving? Stel je voor dat je een passie hebt voor geavanceerde technologie. Je kent alle kennis op het gebied van elektronica en hoopt samen een van de pijlers van Sogeti te bouwen. Dan willen we met je praten

Onze gedachten over uw beroep

De toekomst van de organisatie is direct gerelateerd aan de vaardigheden van medewerkers. Als onze medewerkers blijven groeien, groeit Sogeti automatisch. Daarom bieden we hightech professionals alle kansen om hun kennis en ervaring optimaal uit te breiden.

Rolbeschrijving

Je bent betrokken bij de ontwikkeling van kabels, racks, kasten, boxen en achterpanelen voor het onderling verbinden en / of omsluiten van elektrische en / of elektrische en / of elektromechanische componenten. U kunt vereisten analyseren, specificaties maken, componenten selecteren, 2D / 3D CAD-tekeningen (NX) maken, technische productdocumenten (TPD) genereren en prototypes testen.

Waar begin je?

U maakt gebruik van uw expertise ter plaatse bij klanten of bij een van de moderne werkplekken van Sogeti. Sogeti’s kantoren en veel klanten bevinden zich door het hele land, dus het is erg handig als je in hartje Nederland woont.

Wie ben jij?

Je hebt een klant en een resultaatgerichte werkhouding; je werkt volgens projecten en processen, je woont in hartje Nederland en bent bereid te reizen; je beheerst de Engelse spreek- en schrijfvaardigheid. Nederlanders zijn een groot voordeel, bovendien wil je je blijven ontwikkelen in het hightech veld.

Je hebt ook een hightech achtergrond en een hoog niveau van werk en denken in het beroepsonderwijs;

Rijke ervaring, minimaal 4 jaar;

Kennis van elektromechanische componenten (zoals connectoren) en hun mechanische en elektrische eigenschappen;

Veiligheidskennis (bijv. SELV);

EMC begrijpen (zoals afscherming);

Kennis van het gebruik van componenten in een vacuüm (bijv. Gasverdamping), kennis van de omgeving (bijv. Temperatuur, vochtigheid, schokken, trillingen), betrouwbaarheid (bijv. MTBF / FIT) en kennis van verpakking (bijv. Blisterontwerp ).

We bieden u

Ondersteun uw ontwikkeling op alle mogelijke manieren, zoals training, technische vergaderingen, evenementen en certificering in uw vakgebied. Sogeti is een gelukkig bedrijf, waar sfeer en samenwerking essentieel zijn. Organiseer regelmatig informele evenementen om collega’s buiten het werk te leren kennen.

We bieden ruimte aan onze plannen. De maatregelen die hebben bijgedragen aan de resultaten werden zeer gewaardeerd en beloond. We bieden ook interessante taken en klantomgevingen om uw taken uit te voeren.

Over Sogiti

Sogeti staat bekend om zijn hoogwaardige, indrukwekkende klantenbestand en uitgebreide trainingsmogelijkheden voor haar medewerkers. Binnen Sogeti is de hightech business line het snelst groeiende bedrijf. Daarom is een goede bedrijfscultuur erg belangrijk. We hechten veel belang aan samenwerking en wederzijds respect om tot de beste resultaten te komen.Sogetisten staan ​​altijd klaar om hun kennis te delen; daarnaast zijn we ook blij na het werk en op het werk. Sogeti organiseert regelmatig interessante uitjes en activiteiten. Als u ervoor kiest om lid te worden van onze hightech businesslijn, weet u dat u zich snel ontwikkelt.Als u verantwoordelijk bent voor grote hightechprojecten, moet u zich onmiddellijk aanmelden. Heeft u de ideale vacature gevonden?

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/elektronica.html