Mijngrensjuweel
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarvoor gebruik je een rolsteiger?

De rolsteiger is eigenlijk een betere ladder om te gebruiken. De rolsteigers die zijn wel groter en breder maar wel veel veiliger om te gebruiken je kan op de rolsteiger lopen en zo hoef je niet voorzichtig op een ladder te hangen als je er niet niet bij kan. Een rolsteiger heeft ook wieltjes. De wieltjes zijn ervoor dat je de steiger makkelijker dan normaal kan verschuiven. Een rolsteiger kan je het best halen voor als je iets hoogs moet gaan verven of iets moet gaan monteren. Je kan een rolsteiger daarvoor het best gebruiken, want je hoeft dan ook niet de hele tijd de ladder/rolsteiger te verplaatsen want je hebt een groot bereik met de rolsteiger. 

Verschillende soorten rolsteigers

Je kan ook zelf een lader halen bij steigerdeals maar de rolsteigers zijn wel veiliger maar het duurt langer om op te bouwen en te verplaatsen. De ladder zijn ook minder veilig om te gebruiken want de meeste ladders die staan meestal nooit heel goed en staat maar op een poot op de grond. De ladders zijn voor hele kleine klusjes waar je niet heel hoog voor hoeft te zijn. De rolsteigers die kan je dus beter gebruiken als je lang iets moet verven of monteren. De rolsteigers die staat ook op 4 poten en zo staat de rolsteiger dus ook veilig.

9 soorten rolsteigers

Je kan tussen 9 verschillende soorten rolsteigers kiezen bij steigerdeals. Je kan een rolsteiger halen waar je maar met een persoon op kan gaan of een rolsteiger met zo een 3 personen. Bijna elke rolsteiger heeft ook pinnen die je in de grond kan doen, zodat de rolsteiger helemaal geen kans heeft tot verschuiving. De wielen kan je ook nog vast zetten, zodat je zeker weet dat de rolsteiger niks raars gaat doen.