Mijngrensjuweel
Image default
Aanbiedingen

Bar Company is het bedrijf dat je wil inhuren

Bar Company bestaat dit jaar 10 jaar, in de afgelopen jaren is er zeer veel gebeurd. Het is een bedrijf dat begon als een studenten bedrijf en doorgroeide tot het grootste drank catering bedrijf in Nederland. Je kan alles over het bedrijf lezen op hun website. Ben je benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder of surf dus direct naar barcompany.nl

Waarom zou je voor Bar Company kiezen?

Bij Bar Company vinden we het belangrijk dat iedereen die een feest organiseert de tijd van hun leven heeft. Wij doen dat onder andere door de prijs kwaliteitsverhouding eerlijk te houden. We bieden het beste pakket aan voor een prijs waar zelfs onze concurrenten van schrikken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat ook mensen die een tuinfeest geven omdat ze bijvoorbeeld 50 zijn geworden ons kunnen inschakelen. Vaak is het namelijk door de hoge prijs onmogelijk om voor particulieren een bar in te huren, ook voor die groep willen wij klaar staan. Wat ons al helemaal onderscheid van de rest is ons personeel. Wat is nou belangrijker dan iemand die er voor zorgt dat jouw gasten de avond van hun leven hebben? Met de grootste glimlach en de charmes van het personeel hoef je je nergens zorgen over te maken.

Wat je kan verwachten van BC

Wij zorgen voor het hele pakket. je hoeft zelf dus geen zorgen meer te maken over dat je iets mist voor de bar. Wat ook nog eens heerlijk is, is dat je zelf alleen even ons op moet bellen. De rest verzorgen wij namelijk. Het assortiment bestaat uit cocktails, koffies, smoothies en juices, zuurstofbars en champagnetorens. Eigenlijk voor ieder feest of evenement dus een passend concept.

https://www.barcompany.nl/