Mijngrensjuweel
Image default
Aanbiedingen

Microdoseren van Truffels? Dit doet het met je!

Microdoseren van Truffels? Dit doet het met je!

Wellicht heb je al wel eens van magic truffels gehoord. Doordat de paddo’s sinds het verbod niet meer verkocht mogen worden wordt het bijproduct van de paddo’s, de truffels, namelijk steeds bekender. De truffels zijn in feite eigenlijk de reserve grondstoffen van de paddo’s. Hierdoor bevatten ze dezelfde werkende stoffen namelijk psilocybine en psilocine. Al sinds enige tijd doen ziekenhuizen zoals het UMC in Utrecht onderzoek naar de werkende psychoactieve stoffen. In dit blog lees je meer over de effecten die het microdoseren van truffels kan hebben. Ben je nieuwsgierig? Lees dan gauw verder! 

 

De psychische effecten gebleken uit onderzoek

Uit onderzoek is gebleken dat de stoffen in de truffels een positieve werking hebben op mensen mits dit in de juiste dosering wordt gebruikt. Zo raken mensen sneller in de flow tijdens werk, hobby of studie, is er sprake van een verhoogde creativiteit, productiviteit en een verbeterd probleemoplossend vermogen. Uit onderzoek is ook gebleken dat het een positief effect heeft op mensen met een depressie, de depressie neemt namelijk af. Bij de juiste dosering wordt er ook geconstateerd dat mensen een positievere mindset hebben, zich beter emotioneel kunnen verbinden met anderen, minder uitstelgedrag vertonen en beter in staat zijn om bewuste en gezonde keuzes te maken. Daarnaast zou het mensen ook een toegenomen gevoel van dankbaarheid, eenheid, saamhorigheid en verwondering geven. 

 

De fysieke effecten gebleken uit onderzoek 

Naast het grote effect dat het op de psychische gesteldheid van de mens lijkt te hebben, heeft het microdoseren van truffels ook een aantal fysieke gezondheidsvoordelen. Mensen die onderworpen werden aan het onderzoek merkten ook een verbeterde slaap, meer lichamelijke energie en hadden een verbeterde zintuigelijke waarneming. Daarnaast hadden mensen met een verslaving minder moeite om af te kicken wanneer ze aan het microdoseren waren. Vrouwen met PMS gaven aan minder klachten te ervaren na het gebruik van de truffels. 

 

Waar koop ik truffels? 

Ben je zelf geïnteresseerd in het gebruik van truffels maar heb je geen idee waar je de mushrooms kunt kopen? Dit kan niet op elke hoek van de straat. Het kopen van truffels doe je bij een smartshop. Een smartshop is een winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van psychoactieve producten. Dit betreft meestal volledig natuurlijke substanties. 24high.nl is een online smartshop die de producten altijd zelf in-house test voordat ze het in de webshop aanbieden. Wil je er dus zeker van zijn dat je mushrooms van hoogwaardige kwaliteit zijn? Dan is 24high.nl de juiste plek voor jou! 

 

https://www.24high.nl/