Mijngrensjuweel
Image default
Aanbiedingen

Leuke zomeractiviteiten om te doen met warm weer

Leuke zomeractiviteiten om te doen met warm weer

De zomer komt er weer aan en wat is er nu lekkerder dan de warmte en de zon? Het is dé tijd van het jaar om buiten te zijn en te genieten van de mooie dagen. Omdat het soms lastig kan zijn om leuke activiteiten te bedenken voor warme dagen, hebben we een lijst met 5 leuke zomeractiviteiten om te doen met warm weer voor jou samengesteld. Een van deze activiteiten is het maken van ijs met oublie wafels. Lees snel verder voor meer inspiratie!

 

1. Picknicken in het park

Een klassieke activiteit, maar zeker niet minder leuk: ga picknicken in het park! Neem een kleedje mee, wat lekkere hapjes en drankjes en geniet van een fijne middag buiten. Neem bijvoorbeeld sandwiches, fruit, en een flesje prosecco mee. Zo kun je samen met je vrienden of familie heerlijk genieten van het zonnetje.

 

2. Maak ijs met oublie wafels

Ijs maken met oublie wafels is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens heel leuk om te doen. Je kunt heel gemakkelijk zelf ijs maken door verschillende smaken roomijs te kopen en deze in een blender te mixen met stukjes oublie wafel. Giet dit vervolgens in een ijsvormpje en laat het minstens 3 uur in de vriezer staan. Het resultaat: heerlijk ijs met een lekkere crunch van oublie wafel.

 

3. Maak een lange fietstocht

Nederland is het land van de fiets, dus wat is er nu leuker dan op een mooie dag een lange fietstocht te maken? Zoek een mooie route uit, pak je fiets en ga erop uit. Zo kun je genieten van de natuur en krijg je ook nog eens wat beweging.

 

4. Barbecueën met vrienden

Nodig je vrienden uit voor een barbecue in de tuin. Zorg voor genoeg vlees, vis, salades en broodjes en maak er een gezellige middag van. Lekker eten, een koud biertje en gezelligheid: wat wil je nog meer?

 

5. Bezoek een buitenfestival

In de zomer worden er vaak allerlei buitenfestivals georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan foodfestivals, jazzfestivals of festivals met culturele activiteiten. Zoek er een uit die je leuk lijkt en ga erop uit!

 

https://www.baktotaal.nl/