Mijngrensjuweel
Image default
Aanbiedingen

Laat broodjes bezorgen op kantoor door een broodjeszaak in Breda

Wat is er nu lekkerder dan met collega’s lunchpauze houden met heerlijke vers belegde broodjes of zelf complete maaltijden. Als u ook eens wilt aanpakken met de lunch, kunt u de lekkerste broodjes en maaltijden bestellen bij Quick Lunch Shop. Deze broodjeszaak en lunchroom in Breda heeft een ruim aanbod aan broodjes, uitsmijters, soepen, maaltijden, toetjes, borrelhapjes en pannetjes. Zo zit er voor iedereen wat bij tijdens de lunch. U kunt er voor kiezen om de bestelling te laten bezorgen bij u op kantoor, maar het is ook mogelijk om de broodjes op te halen of zelfs om met uw collega’s te lunchen in de lunchroom.

Bekijk het menu en kies voor tijdige bezorging

U kunt via de website van Quick Lunch Shop het complete menu bekijken voordat u online bestelt. Wilt u een vers belegd broodje bestellen? Of gaat uw voorkeur eerder uit naar een uitsmijter of een soepje? Alles is mogelijk als u lunchgerechten gaat bestellen bij deze broodjeszaak in Breda. Bovendien hechten zij veel waarde aan kwaliteit en service. Zo zorgen ze er altijd voor dat alles vers bereid is, zodat u van topkwaliteit eten geniet. Ook begrijpen ze dat u vastzit aan een lunchpauze en het dus belangrijk is dat de bestelling op tijd wordt geleverd. Als u ruim van te voren besteld, worden uw broodjes altijd tijdig bezorgd bij u op kantoor. Wilt u het liever afhalen of in de lunchroom eten? Ook dan zorgt deze broodjeszaak in Breda voor de beste kwaliteit en service.

Bel om de bestelling door te geven

Hebben al uw collega’s een keuze kunnen maken tussen het uitgebreide assortiment van Quick Lunch Shop? Neem dan telefonisch contact met ze op om de bestelling door te geven. Zij gaan dan direct aan de slag met het bereiden van de broodjes en/of gerechten.