Mijngrensjuweel
Image default
Gezondheid

Hulp krijgen van een Dietist Leiden

Veel mensen hebben een doel voor hun lichaam, daar kan een goede Dietist Leiden u bij helpen. Denk naast afvallen ook aan gespierder worden. Want bij alle lichamelijke veranderingen is er een deel voeding wat een grote impact heeft bij het uiteindelijke resultaat. U begint dus met communiceren van uw doelen aan de Dietist Leiden. Dan gaan jullie samen een plan opstellen om te kijken hoe u die doelen gaat bereiken, natuurlijk zal de Dietist Leiden u helpen, maar u moet het zelf doen.

Sport invloed

In beginsel is het zo dat afvallen gaat om het minder innemen van calorieën dan dat u verbrandt. Dat zorgt voor een tekort waardoor u afvalt. Hoe groot dit tekort moet zijn zal de Dietist Leiden met u bespreken. Indien u veel sport gaat uw verbranding omhoog waardoor u ook weer kan eten. Indien u weinig eten dus lastig vindt, is dit vaak een goede oplossing. De Dietist Leiden zal u wel uitleggen dat sporten geen wondermiddel is, een kwartiertje hardlopen zorgt niet voor een extra maaltijd. Wel zorgt de gezonde levensstijl van sport vaak voor een extra motivatie om gezond te gaan eten. Dat helpt natuurlijk ook enorm. Daarnaast is het fijn om veel groene bladgroente te eten, denk aan sla of spinazie. Deze hebben namelijk heel weinig calorieën, waardoor u er heel van kunt eten zonder dat u veel calorieën inneemt. Dat is natuurlijk heel fijn. U zorgt ervoor dat u zich vol voelt, zonder dat u te veel calorieën binnenkrijgt. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld komkommer.

Recepten

Het doel van de Dietist Leiden is natuurlijk niet om iedere dag salade te eten. Vandaar dat de Dietist Leiden veel recepten met u zal delen. Daardoor kunt u lekker en gevarieerd eten zonder uw calorieën maximum te overschrijden.