Mijngrensjuweel
Image default
Aanbiedingen

Een spa bij jou thuis

Heb je het altijd druk en kan je lastig tijd maken voor ontspanning? Dan is er een oplossing voor jou! Je kan namelijk de spa naar jou thuis brengen, zodat je niet de hele dag er op uit moet. Dit kan simpel met heerlijke scrubs, geurkaarsen en bodylotion, maar wil je echt uitpakken? Ga dan voor een sauna of hottub in de tuin. Zo kan je zelf kiezen wanneer je wilt ontspannen en hoef je geen rekening te houden met openingstijden van een spa. 

 

Sauna en hottub 

 

Bij een spa aan huis mag een hottub en sauna natuurlijk niet ontbreken. Met een sauna in de tuin transformeer je jouw tuin tot een plek van rust en ontspanning. Zo kan je simpel ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ga een uurtje ontspannen in de sauna en je kan er weer tegen aan! Naast een sauna is een hottub ook heerlijk als je wat meer tijd hebt. Ga met je geliefde of gezin heerlijk een avond genieten in de hottub. Het voordeel aan een sauna en hottub bij jou thuis, is dat je niet de hele dag uit hoeft. Heb je zin om even op te warmen in de sauna? Zet de kachel aan en geniet een uur later van de warmte. 

Luxeproducten

Als je uit wil pakken en wil gaan voor een echte spa middag kan dat natuurlijk ook bij jou thuis. In een wellness centrum wordt gebruik gemaakt van verzorgingsproducten met de meest heerlijke geuren. Deze kunnen dan ook niet ontbreken in je eigen wellness centrum. In de meeste drogisterijen zijn heerlijke scrubs, bodylotions, badolie’s en bath bombs te vinden. Mocht je helemaal willen uitpakken zou je kunnen kijken bij winkels die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van de meest lekkere bad- en doucheproducten. Zo voel je je gegarandeerd als herboren na je spa middag

Geurkaarsen

Je komt ze tijdens een wellnessbezoek waarschijnlijk niet tegen, maar ze zorgen gegarandeerd voor een ontspannen sfeer: brandende geurkaarsen. Dus zorg voor wat spotjes of leuke sfeerlichten, dim de lichten en steek je kaarsen aan en ga lekker badderen. Kies kaarsen met jouw favoriete geur, zodat je nog meer kan genieten van de ontspannen sfeer.

Hottubs en sauna’s koop je bij Welvaere 

 

Ben je enthousiast en overweeg je een hottub of sauna in je eigen tuin? Ga dan naar de website: welvaere.nl en ontdek het assortiment van Welvaere. Wil je je laten adviseren of heb je vragen? Neem gerust contact op of breng een bezoek aan de showroom! 


https://welvaere.nl/