Mijngrensjuweel
Image default
Horeca

Voor een heerlijke maaltijd gaat u naar dit bistro restaurant in Spakenburg

Wilt u echt verrast worden door authentieke smaken uit de houtskooloven? Dan is het zeker een aanrader om een tafeltje te reserveren bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg. Bij Antonio’s Eethuys werken de chef-koks namelijk met de Mibrasa. De Mibrasa is een gesloten houtskooloven waar Argentijnse kolen op worden geplaatst om zo een authentieke rooksmaak aan de gerechten te geven. Of de chef-koks nou vlees, vis of groenten bereiden in deze oven – het is allemaal even smaakvol en smeuïg!

Geniet van de knusheid in het restaurant of de zonnestralen op het terras

Bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg is zo ingericht dat het intiem en knus aanvoelt. Door een plaatsje rondom de heerlijke gaskachel te kiezen geniet u van de warmte en het gezellige vuurtje. Dit geeft natuurlijk een extra sfeer als u lekker een hapje gaat eten bij deze bistro. Daarnaast heeft u uiteraard de mogelijkheid om plaats te nemen op het zonovergoten terras – ideaal tijdens de Indian Summer of wanneer u wilt genieten van de eerste zonnestralen in de lente. Bovendien is het mogelijk om uw dag helemaal compleet te maken met smaakvolle borrelhapjes en kunt u uiteraard blijven hangen voor de avondmaaltijd. Hoe u de dag ook wilt vullen, bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg is het allemaal voor u mogelijk!

Direct reserveren of het menu ontdekken

Wilt u direct een tafel reserveren om heerlijk te genieten tijdens een avondje weg? Of bent u van plan om een keer aan te waaien voor een verrassingslunch? Het is allemaal mogelijk bij het leukste bistro restaurant van Spakenburg: Antonio’s Eethuys. Doe alvast inspiratie op met het menu dat u online kunt vinden of neem contact op om te reserveren. Dan bent u er zeker van dat u een tafeltje heeft. Op de website vindt u tevens de contactgegevens mocht u vragen hebben.

https://www.antonios-spakenburg.nl/

Gerelateerde artikelen

Een display koelkast maakt de inrichting van uw zaak compleet

Organiseert u een bruiloft en zoekt u naar een geschikte feestlocatie nabij Ede?