Mijngrensjuweel
Image default
Attracties

Uw kinderen beleven de mooiste avonturen in deze indoor speeltuin nabij Tilburg

Een indoor speeltuin is natuurlijk de perfecte plek voor een dagje uit in de buurt van Tilburg. Zoekt u zo’n speeltuin in deze regio? Zoek dan niet verder dan Kids Wonderland in Molenschot! Hier zullen de kinderen niet snel uitgekeken zijn, want de talloze attracties bieden meer dan genoeg plezier voor een hele dag. U weet zeker dat uw kinderen hier nog eens terug willen komen! Kids Wonderland is een uitgebreid avonturenpark met zowel een binnen- als een buitenaccommodatie. Naast de vele speeltoestellen en attracties, bieden zij ook verschillende aantrekkelijke en complete arrangementen, zodat u met gemak een dagje uit voor uw kinderen boekt. Ziet u een bezoek aan deze indoor speeltuin nabij Tilburg al zitten voor uw kinderen – en eventueel voor hun vriendjes en vriendinnetjes? Lees dan verder en bezoek de website van Kids Wonderland voor meer informatie.

Er is hier volop te doen voor iedereen

Een dagje uit voor de kinderen moet natuurlijk actief én leuk zijn. Kids Wonderland in Molenschot, nabij Tilburg, zorgt er met een grote indoor en outdoor speeltuin voor dat het een onvergetelijke dag voor hen wordt. De veilige en kindvriendelijke toestellen zijn voor kinderen tot en met 12 jaar en ’s avonds is de indoor speeltuin feeëriek verlicht. Op de koude dagen geniet u met de kinderen van heerlijk warme chocolademelk en in de zomer neemt u plaats op het gezellige terras aan de rand van de buitenspeeltuin. Hier houdt u de kinderen goed in de gaten, terwijl u zelf ook geniet van het lekkere weer!

Leuk voor een kinderfeestje of schoolreisjes!

Wilt u een kinderfeestje of schoolreisje organiseren in de buurt van Tilburg en lijkt deze indoor speeltuin u wel wat? Bekijk dan eens de complete arrangementen voor kinderfeestjes en schoolreisjes. Bij een kinderfeestje kiest u voor een thema die helemaal bij de jarige past, en hij of zij krijgt ook nog eens een leuk cadeautje mee naar huis! Boekt u een arrangement voor een schoolreisje? Dan gaat u als begeleider gratis mee en kunnen de auto’s en/of bussen gratis geparkeerd worden op het terrein.

https://www.kidswonderland.nl/