Uw eigen BBQ pakket samenstellen met het lekkerste vlees

Heeft u binnenkort een feest of gaat u samen met uw gezin barbecueën, dan kunt u zelf uw BBQ pakket samenstellen. Ideaal voor echte barbecue liefhebbers. U kunt een dergelijk pakket geheel zelf samenstellen. Bent u gek op spareribs, steak of Angus vlees? Werkelijk al het vlees dat u lekker vindt, kunt u toevoegen aan uw BBQ pakket. U kunt kiezen voor een BBQ pakket voor 2 personen, maar ook als u met een grotere groep wilt genieten van een uitgebreide barbecue is dat mogelijk. Als u gek bent op één vleessoort, bijvoorbeeld spareribs of steak, kunt u ook een pakket bestellen dat alleen dit vlees bevat. Het lekkerste barbecuevlees allemaal in één BBQ pakket, het is mogelijk!

Angus vlees: kwalitatief rundvlees waar zelfs de grootste chefs ter wereld gek op zijn

De oorsprong van Angus vlees ligt in de USA. Hier komt het bekendste runderras, Black Angus, vandaan en staat bekend om het sublieme vlees. Een andere variant is de Aberdeen Angus. Deze komen uit de Schotse hooglanden. Angus vlees is fijndradig en heeft een rode kleur. Als u het op de juiste manier heeft gebraden, blijft het zacht en sappig en heeft het een karakteristieke smaak. Daarom bereiden chefs in driesterrenrestaurants over de hele wereld regelmatig dit vlees. Maar ook u kunt u van dit lekkere vlees genieten. U kunt eenvoudig Angus vlees, steak of spareribs bestellen. U kunt ook een BBQ pakket aanschaffen waar Angus vlees onderdeel van is.

De lekkerste steak voor op de barbecue

Steak wordt is niet voor niets het meest geliefde vlees ter wereld. Wie houdt nu niet van een lekkere steak, zoals een steak van Angus vlees. Er zijn verschillende soorten steak. Zo kunt u kiezen voor het welbekende kogelbiefstuk, maar ook voor de ossenhaas, entrecote, côte de boeuf. Allen zijn afkomstig van een ander deel van de runderen. Erg bekend is Angus vlees als het om steak gaat. Dit vlees is afkomstig van het welbekende Angus runderras, dat oorspronkelijk uit de USA komt. U kunt echter ook kiezen voor een minder bekende Wagyu steak of Zuid-Amerikaans rundvlees. Al dit lekkers kunt u in een BBQ pakket bestellen. U krijgt er dan onder andere hamburgers en spareribs bij. Dat wordt genieten!