Mijngrensjuweel
Image default
Eten en drinken

Surpriseparty in een van de vegetarische restaurants in Utrecht

Wil je graag een leuk feestje organiseren en wil je alle gerechten liever niet zelf maken? Wil je graag alleen gebruikmaken van vegetarische gerechten? Kijk dan eens op de website van GYS. Deze vegetarische restaurants in Utrecht bieden vele gerechten aan die volledig vegetarisch, vegan of glutenvrij zijn. Bovendien kun je deze gerechten ook thuis laten bezorgen. Zo kan je die high-tea voor jouw beste vriendin gezellig thuis organiseren, of kan je jouw moeder verrassen met diverse lekkernijen die via de webshop van deze onderneming verkrijgbaar zijn. Voor specifieke vragen is het mogelijk om contact op te nemen met één van de locaties van deze restaurants. Zo kan je in overleg alles bestellen wat nodig is om jouw surpriseparty een echte hit te laten worden.

Feestje op een vegetarische locatie

Het is natuurlijk ook mogelijk om een feestje te organiseren binnen een van de locaties van deze vegetarische restaurants in Utrecht. Wordt er iemand in je omgeving 50 en wil je dit op een speciale manier vieren? Neem dan contact op met GYS via telefoon of e-mail en geef je wensen door. Deze restaurants kunnen voor iedereen die aanwezig is een heerlijke vegetarische maaltijd bereiden. Ook kunnen ze je helpen jouw feestje tot in de puntjes te plannen. De 100% biologisch bereide gerechten zullen een echte hit zijn onder de groep feestvierders.

Bekijk de contactmogelijkheden

Beide vegetarische restaurants in Utrecht zijn geopend van 10:00 uur ’s ochtend tot 21:00 uur ’s avonds en dat zeven dagen per week. Ze zijn binnen die tijden telefonisch bereikbaar. Verder is het mogelijk om de locatie naar keuze te bereiken via e-mail. Een medewerker zal deze mail behandelen en verder contact opnemen met je om jouw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. Via de social media kanalen zijn zij ook bereikbaar. Het restaurant heeft zowel een facebookpagina als een account op Instagram. Op deze pagina’s vind je een goede sfeerimpressie van deze restaurants. Neem dus snel een kijkje!

https://gysutrecht.nl/nl/