Mijngrensjuweel
Image default
Eten en drinken

Professionele zaalverhuur voor diverse gelegenheden in regio Alblasserdam

Wilt u binnenkort een groot feest geven, bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een besloten feest? Of heeft u een vergadering, teamuitje of ander type evenement? Dan is de locatie een van de belangrijkste zaken om te regelen. Wanneer u interesse heeft in zaalverhuur in de omgeving van Alblasserdam, doet u er verstandig aan om De Krom in te schakelen. Dit bedrijf is gevestigd in Oud-Alblas en zij beschikken over een sfeervolle brasserie met een moderne uitstraling. Het is de ideale locatie voor groepen tussen de 25 en 250 mensen, bovendien is deze locatie goed bereikbaar vanuit Alblasserdam, Sliedrecht en Papendrecht. Welke gelegenheid u ook te vieren heeft en ongeacht uw groepsgrootte: er is altijd wel een geschikte ruimte voor u en uw gezelschap.

Uiteenlopende arrangementen mogelijk voor uw evenement

Wanneer u kiest voor zaalverhuur bij De Krom, gevestigd in de buurt van Alblasserdam, profiteert u van méér dan alleen een prachtige locatie aan het schilderachtige riviertje de Alblas. U geniet namelijk ook van de uitstekende service die deze specialist biedt. Zo heeft u de mogelijkheid om een arrangement uit te zoeken waarbij de catering volledig wordt afgestemd op uw wensen. Op die manier genieten u en uw gezelschap van een lekker hapje en drankje tijdens uw evenement. Overweegt u een bruiloft of jubileum te vieren? Deze locatie in Oud-Alblas, niet ver van Alblasserdam en Papendrecht, is er uitermate geschikt voor! De mooie groene omgeving zorgt voor een natuurlijke sfeer en helpt mee om uw speciale dag echt onvergetelijk te maken.

Ontdek de vele mogelijkheden

Van de sfeer tot de catering en van de muziek tot andere services: De Krom doet er alles aan om uw evenement te laten slagen. Heeft u interesse in de mogelijkheden op het gebied van zaalverhuur van dit bedrijf in de buurt van Alblasserdam? Ga dan eens in gesprek met een van hun medewerkers. Direct reserveren is ook mogelijk; hiervoor brengt u een bezoek aan de website van de specialist.

https://www.dekromoudalblas.nl/