Mijngrensjuweel
Image default
Sport

Indoor tennis voor particulieren, bedrijven en verenigingen in regio Amsterdam

Speelt u graag indoor tennis met een vriend, familielid of uw partner? Of zoekt u voor uw tennisclub een goede ruimte om ’s winters ook te kunnen tennissen? Misschien wilt u wel een tenniscompetitie organiseren. In al deze gevallen kunt u uitstekend terecht bij tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht, in regio Amsterdam, want dit is een veelzijdige tennishal voor indoor tennis. U kunt er bijvoorbeeld een losse baan huren of een contract voor een seizoen afsluiten. Daarnaast denken ze ook graag met u mee bij het organiseren van een bedrijfsevenement.

Profiteer van uiteenlopende mogelijkheden voor baanhuur bij deze tennishal

Tennishal De Ronde Venen uit Mijdrecht, nabij Amsterdam, heeft ruime openingsuren, waardoor u er vrijwel zeker terecht kunt voor indoor tennis wanneer u dat het best uitkomt. Natuurlijk moet u wel vooraf een baan reserveren om hier zeker van te zijn, anders kan het natuurlijk voor komen dat een ander sneller is. Dit doet u heel eenvoudig online. Wanneer u echter elke week op hetzelfde tijdstip wilt tennissen, is het verstandiger om een contract af te sluiten. Zo weet u zeker dat er op het gewenste tijdstip ook echt een baan beschikbaar is, want deze wordt steeds automatisch vrijgehouden voor u en uw gezelschap. Daarnaast is het voordeliger dan steeds een losse baan huren. Tennist u echter slechts sporadisch of steeds op een ander tijdstip? Dan is losse baanhuur vaak makkelijker. Uiteraard kunt u hierover overleggen met de medewerkers van de tennishal. Zij adviseren u graag.

Huur een tennisbaan of neem contact op met de medewerkers voor de mogelijkheden

Organiseert u binnenkort een tennisevenement voor uw bedrijf? Of wilt u met een vriend, familielid of collega een potje tennissen en hiervoor een tennisbaan huren? In beide gevallen en vele andere situaties kunt u uitstekend terecht bij tennishal De Ronde Venen. Neem contact op met de medewerkers en ontdek de mogelijkheden voor indoor tennis in regio Amsterdam. Weet u al precies wanneer u een baan wilt reserveren? Dan kunt u dit ook eenvoudig doen met uw telefoon, computer of ander apparaat met internet. Reserveren kan namelijk via de website van de tennishal.