Mijngrensjuweel
Image default
Woning en Tuin

Het gemak van schuifvliegendeuren

De ideale oplossing voor een overlast aan insecten en ongedierte in de zomer is een schuifvliegendeur! Het genieten van frisse lucht in je huis zal nu nooit meer verhinderd worden door muggen, vliegen, spinnen, wespen en ander ongedierte. Zo geniet je alleen nog maar van de voordelen van een frisse luchtcirculatie, en zal je geen last meer hebben van de nadelen. Schuifvliegendeuren zijn er in alle soorten en maten en daarom is het voor iedere schuifdeur mogelijk er een te plaatsen. Tevens zijn er wat simpelere en wat luxere uitvoeringen, dus ook voor ieder budget zit er een geschikte optie tussen.

De werking van een schuifvliegendeur

Een schuifvliegendeur opent en sluit, zoals de naam al doet vermoeden, door middel van een schuifbeweging. Een schuifvliegendeur wordt gemakkelijk bevestigd met rolwagentjes bovenin de rail en een geleider onderin de rail. Dit zorgt voor een vloeiend en gemakkelijk gebruik van de schuifvliegendeur waarbij hij nooit uit de rail kan raken. Hoogwaardige materialen zoals gemoffeld aluminium, volmateriaal PVC en uit glasfiber vervaardigd vliegengaas zullen ervoor zorgen dat schuifvliegendeuren erg lang meegaan. Een uitstekende investering dus!

Schuifvliegendeuren op maat

Schuifvliegendeuren kunnen tegenwoordig op maat worden gemaakt voor iedere schuifdeur, van welk formaat of materiaal dan ook. Tevens kun je bij vele producenten ook een voorkeur doorgeven van kleur voor de schuifvliegendeur, waardoor hij helemaal zal inmengen met de stijl van jouw woning. Ook kun je kiezen uit verschillende materialen voor het vliegengaas, wat ook weer invloed zal hebben op de prijs.

Heb je huisdieren? Ga dan voor een honden- of kattenluik in je schuifvliegendeur. Daarnaast behoort een schopplaat tot de mogelijkheden, waarmee je de schuifvliegendeur met je voet kunt opdoen, handig wanneer je je handen vol hebt. Al met al is een schuifvliegendeur een investering waar je zeker geen spijt van zult krijgen!

https://www.vliegenraamshop.be