Mijngrensjuweel
Image default
Woningen

Een nieuwe look in de keuken door je keuken te wrappen

Het kan na enige tijd erg saai worden om telkens maar weer dezelfde keuken in te lopen en daarom ben je soms gewoon even toe aan vervaningen. Er zijn dan een paar opties, je kan je keuken verven, dit duurt meestal best lang en is geen makkelijke klus, je kan een nieuwe keuken kopen maar dit is weer heel erg duur maar je kan er ook voor kiezen om je keuken te laten wrappen. Je keuken wrappen is ideaal als je een nieuwe look wilt in je keuken.

Wat is je keuken laten wrappen?

Bij het wrappen van je keuken wordt er een speciale folie over de zichtbare delen van je keuken geplakt om zo een nieuwe look te creëren. Alle kasten en frontjes kunnen zo een unieke kleur krijgen en totaal naar eigens wens. Zo heb je ook verschillende soorten folie, de meest gebruikte zijn hoogglans en matte folie. De folie is kras en stroot bestendig waardoor het heel duurzaam is. 

Hoogglans folie

Voor een luxe uitstraling is een folie hoogglans een uitstekende keuze. Deze wrap van vinyl heeft een extra laagje die de mooie glans waarmaakt. Door je keuken te wrappen met hoogglans folie kan je snel en voordelig een nieuwe luxe keuken hebben.

matte folie

Voor een moderne en strakke look kan je ervoor kiezen om je keuken te laten wrappen in een matte folie. Een matte folie weerkaatst bijna geen licht en daardoor geeft dit een unieke look. Door de vele verschillende kleuren tinten kan je zo je eigen keuken maken die het beste bij jou past. 

De wrap op het aanrecht

Niet alleen de kasten en frontjes worden gewrapt maar er is ook de mogelijkheid om het aanrecht te wrappen naar je eigen smaak. Ook hier kan je kiezen uit alle verschillende soorten folie en kleuren.