Mijngrensjuweel
Image default
Sport

Ebike ombouwsets bij deze fietsenmaker in Wieringerwerf

Wilt u uw fiets elektrisch maken? Deze fietsenmaker in Wieringerwerf maakt van uw standaard fiets een elektrische fiets. Hoe? Met ombouwsets voor fietsen. Of u fiets net nieuw of al enkele jaren oud is, er kan vrijwel altijd een elektrische fiets van worden gemaakt. Op deze manier kunt u uw vertrouwde fiets blijven gebruiken terwijl u deze combineert met de voordelen van elektrisch fietsen. Mocht u later besluiten om een andere fiets te kopen, dan kunnen de specialisten van deze fietsenmaker in Wieringerwerf uw fiets weer herstellen in de oorspronkelijke staat. Uw ombouwset kan vervolgens weer op uw nieuwe fiets worden geplaatst, indien u weer voor een standaard model gaat.

Een ombouwset voor elke fiets

Deze ervaren fietsenmakers uit Wieringerwerf kan vrijwel elk model fiets ombouwen tot een elektrische fiets. Naast de standaardfiets zijn ook driewielers of jeugdfietsen geen probleem. Wilt u uw kinderen vervoeren met een elektrische bakfiets? Deze fietsenmaker uit Wieringerwerf bouwt uw bakfiets om naar een elektrisch model. Heeft u, een geliefde of een cliënt, een speciale invalidenfiets? Ook daar kunnen de experts van Mijn-ebike een oplossing voor vinden, want voor bijna elk model is een ombouwset te vinden. Met meer dan twaalf jaar ervaring in het ombouwen van fietsen is geen uitdaging te groot voor de ervaren monteurs van deze fietsenzaak. Zeker voor invalidenfietsen, die veel mensen en gewicht moeten dragen, is het aantrekkelijk om elektrische versterking te hebben.

Persoonlijke service in Wieringerwerf

Voor uitstekende persoonlijke service, een uitgebreid assortiment aan nieuwe e-bikes en ombouwsets voor vrijwel elke fiets is dit dé specialist om te bezoeken. Al sinds 2010 heeft deze fietsenmaker zich gespecialiseerd in ebikes en het ombouwen van standaardfietsen naar elektrische modellen. Zeker wanneer u zich begeeft in de kop van Holland kunt u geen betere fietsenzaak vinden dan deze specialist. Breng een bezoek aan deze fietsenzaak en geniet van de hoogwaardige kwaliteit van de producten en het gedegen advies van deze professionals.