Mijngrensjuweel
Image default
Dieren

Dit bedrijf maakt van jouw huisdier een mooi portret

Laat jouw huisdier vastleggen door een prachtig portret van hem of haar te laten maken. Dit kan bij Artimal. Bij dit creatieve bedrijf maken ze portretten van allerlei soorten huisdieren. Denk aan katten en honden, maar ook aan portretten van vogels, egels en konijnen. Elk huisdier kan geportretteerd worden. Zo kun jij het portret van je huisdier ergens in huis ophangen. Uiteraard is het ook leuk om een huisdierportret cadeau te geven. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, waaronder het portretteren van je dier als historisch figuur en het maken van een realistisch portret. In de webshop kun je alle mogelijkheden op je gemak bekijken, waarna je heel gemakkelijk een bestelling plaatst.

De producten waarop je het portret kunt laten bedrukken

Naast dat je voor een normaal portret van je huisdier op canvas kunt kiezen, zijn er ook andere mogelijkheden voor het portret. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om van het portret een legpuzzel te maken. Heb je het portret liever altijd bij je? Tover het huisdierenportret dan om tot een mooi telefoonhoesje of leuke sleutelhanger. Het is bovendien mogelijk om meerdere huisdieren tegelijkertijd te portretteren. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een groot canvas met al je huisdieren ophangen in huis!

Bestel vandaag nog een schilderij bij dit bedrijf

Plaats je bestelling vandaag nog in de webshop van Artimal en ontvang binnen een paar dagen al het portret van je huisdier in huis. Zo hang je al snel een mooi schilderij van je hond, kat of ander huisdier op. Bestellen gaat heel makkelijk, maar het is wel handig om de richtlijnen van de benodigde foto te raadplegen. Zo weet je zeker dat jouw foto voldoet aan de foto-eisen. Als je vragen hebt over het plaatsen van je bestelling of over de mogelijkheden, kun je gerust vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers van dit bedrijf.