Mijngrensjuweel
Image default
Sport

Deze fietsenwinkel nabij Purmerend is dé specialist in racefietsen

Vind je het heerlijk om te racefietsen, bijvoorbeeld samen met vrienden? Doe je dit als hobby of misschien wel als sport? Dan is het belangrijk om een goede fiets te hebben. Een dergelijke racefiets moet namelijk wel tegen een stootje kunnen en natuurlijk ook comfortabel rijden. Daarom is het aan te raden om een racefiets te kopen bij een echte specialist. Zo ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Konijn Cycling in Hoorn is zo’n specialist. In deze fietsenwinkel in de buurt van Purmerend bieden ze verschillende soorten racefietsen aan van diverse toonaangevende merken. Door hun ruime aanbod zit de fiets die jij zoekt er vast en zeker ook tussen.

De geschikte racefiets, afgestemd op jouw wensen

Bij Konijn Cycling hebben ze jarenlange ervaring op het gebied van racefietsen en dus ook veel kennis en expertise. Hierdoor kunnen ze jou niet alleen alles vertellen over hun verschillende fietsen, maar geven ze je ook graag advies. Hierbij staan jouw wensen centraal. Heb je een voorkeur voor een bepaald soort racefiets of merk? Dan helpen deze specialisten je met jouw droomfiets. Weet je juist niet welk soort fiets geschikt is? Dan denken ze graag met je mee.

Laat je fiets repareren

Naast het kopen van nieuwe racefietsen kun je bij deze fietsenwinkel nabij Purmerend ook terecht voor reparaties en onderhoud. Heb je nog een racefiets thuis staan, maar moet er een onderdeel vervangen worden of is deze toe aan een onderhoudsbeurt? Ga dan langs bij de winkel van Konijn Cycling in Hoorn en laat je fiets repareren. In hun ruime werkplaats klaren ze de klus graag voor je.

Ga langs of neem eerst contact op

Of je nu een nieuwe fiets gaat kopen of je huidige fiets laat repareren, bij deze fietsenwinkel in de buurt van Purmerend profiteer je altijd van kwaliteit en service. Ga daarom snel langs en bespreek jouw wensen! Heb je vooraf nog vragen of wil je advies? Dan kun je ook altijd eerst contact opnemen met deze specialisten. Je vindt de contactgegevens op hun website.

https://www.konijncycling.nl/